Teget, bordo, narandžasta... gotovo neočekivana kombinacija boja koju je Viktorija Bekam majstorski povezala u originalnoj haljini za kraljevsku ložu Vimbldona 2014. godine ima svoju odličnu podršku u modnoj kombinaciji njenog supruga.

Dejvid Bekam odlučio se i ovoga puta za nepogrešivu "britansku" kombinaciju teget sakoa i uskih, gotovo jahaćih pantalona u boji peska, kojoj besprekorna bela košulja i teget-bela kravata daju svež i elegantan ton. 

Viktorija je toliko bila oduševljena svojom haljinom da nije odolela da čitavu kombinaciju objavi i na svom Tviter nalogu.

Tako smo u prilici da vidimo i ono što se na većini agencijskih fotografija ne vidi, a to su jednostavne salonke u bež boji i gotovo sportska pismo-tašna koju je Viktorija ponela tog dana.

Uz njenu već poslovičnu vitku figuru odlično je pristajala zanimljiva "kolor-blok" kombinacija kao i mladalački V izrez i uzan struk iznad skoro lepršave suknje do kolena.

Kejt Midlton koja je, takođe, prisustvovala finalu Vimbldona sa svojim suprugom, je po mišljenju mnogih modnih kritičara ostala u Viktorijinoj senci, a princ Vilijam se nije ni mogao porediti sa Dejvidom koji se za svaki meč na Vimbldonu posebno doteruje... Šta vi mislite?