Finalu teniskog turnira na Vimbldon između Novaka Đokovića i Rodžera Federera 6. jula 2014. godine, prisustvovao je veliki broj poznatih zvezda među kojima pažnju, kao i uvek, privukao britanski kraljvski par i, naravno, simpatično navijanje vojvotkinje Kejt.

Ovde pogledajte kako je Kejt blistala u beloj haljini na Vimbldonu.

Kao i na prethodnom meču gde je podržavala svog favorita Endija Mareja i u finalu su fotografi snimili kako Kejt burno prati svaki poen.

Kraljevska loža bila je, naravno, meta i modnih reportera, jer su tenis i moda sve više prepiliću - tako je, uoči finalnog meča i modno uradništvo magazina Vog pohvalilo našeg proslavljenog tenisera i njegov besprekoran stil.

Kejt je opravdala svoju reputaciju jedne od najlepše obučenih žena sveta, jer je retro haljina u nijansama plave i zelene boje sa potpisom "Džonatan Sanders" koju je već nosila 2012. godine na kraljevskoj turneji po Solomonskim ostrvima.

Neupadljiva šminka i savršena kosa su njen zaštitni znak, pa nema potrebe posebno ih isticati. U galeriji pogledajte kako lepoj Kejt pristaje retro stil.

LepaiSrecna Vojvotkinja Kejt ponovo je snimljena kako vatreno navija na Vimbldonu, ovoga puta u finalu, a plavo- zelena haljina koju je ovoga puta opet "reciklirala" pokazala se kao i uvek pravi izbor.