Znate onaj osećaj kad neko prođe pored vas, a vi ostanete da uživate u divnom mirisu koju je ta osoba ostavila metrima iza sebe? Sigurno ste pomislili kako je za to zadužen neki od najskupljih parfema.

Zapravo, postoje cake koje mogu da učine da i vi divno mirišete ceo dan i svuda ostavljate mirisni trag, a da pritom ne morate da potrošite malo bogatstvo na mirišljave sprejeve.

Samo sledite dva jednostavna saveta:

1. Podloga za parfem (sigurno je već imate u kući!)

Ne, nije u pitanju još jedan proizvod koji treba da dodate kolekciji od milion bočica koje već imate. Sve što treba da uradite jeste da pre nanošenja parfema, na to mesto namažete malo hidratantne kreme koju inače koristite. Parfem će se "uhvatiti" za nju i ne samo da će trajati ceo dan, već će i miris biti intenzivniji. U ove svrhe može da posluži čak i običan vazelin.

Parfem
Shutterstock  

2. Parfem u kosi

Mirisi se u kosi najduže zadržavaju, pa prsnite malo parfema i na krajeve vlasi

Ne zaboravite da naprskate parfem na ključne tačke na telu (unutrašnjost ručnih zglobova i iza ušiju), i da te tačke nikako ne trljate nakon prskanja.

Pogledajte i Stilske cake žena koje uvek izgledaju skupo i luksuzno.

BONUS VIDEO

MIRISI ZAROBLJAVAJU ENERGIJU, ONI SU ASOCIJACIJA NA SEĆANJA! Jovanov dublje o značaju parfema: To je energetski otisak čoveka  Kurir televizija

Tekst: Lepa&srećna/B.S