Možda ne može svaki dan da bude pun avanture i uzbuđenja, ali to ne znači da tvoja šminka ne može da unese element zabave i živahnosti čak i u najdosadnije trenutke. Tvoj izbor šminke treba da odražava živopisne snove za kojima težiš, pretvarajući najjednostavnije dane u neobična putovanja.

Nova, limitirana kolekcija kuće Avon Dream to shine kreirana je da skrene pažnju na tebe, stvarajući nezaboravan utisak. Čak 12 novih nijansi fantastične nove palete iz Dream to shine kolekcije omogućava da zakoračiš u svaki novi dan sa osećanjem samopouzdanja, spremna da iskoristiš svaki trenutak i pretvoriš ga u iskustvo za pamćenje. Bilo da se radi o nežnim mat bojama ili smelim sjajnim nijansama, svaka boja postaje platno za izražavanje tvog raspoloženja, postavljajući ton za dan koji obećava.

Dream to shine 5 (1).jpg
Promo 

Ako još naneseš i Delightful False Lash maskaru i upariš je sa nekom od najnovijih nijansi Glimmersticka, Hajlajtera i Sheimmer ruža bićeš kraljica večeri. Koje večeri? Bilo koje!

Nova Dream to shine kolekcija je magičan dodatak. Ona je čarobni štapić koji svaki dan pretvara u očaravajuću priču u kojoj se brišu granice između mašte i stvarnosti.

Promo Kolekcija za tvoj unutrašnji sjaj.

A što bi se zaustavila tu? Proširi magiju na svoje najbliže! Pogledaj u najnovijoj decembarskoj brošuri ili na sajtu širok izbor poklon setova koje je Avon pripremio i koji su idealni za novogodišnje praznike jer pokrivaju sve uzraste i želje. Upakovani su u dizajnirane poklon kutije zahvaljujući čemu su idealan poklon za muškarce, žene i najmlađe.

Nova Dream to shine kolekcija i spremni poklon setovi dostupni su u Avon brošuri od 1. decembra kao i na sajtu https://www.avon.rs/.  Možeš poručiti onlajn i stiže direktno na tvoju adresu!