Lakiranje noktiju jedan je od omiljenih načina da promenimo brzinski nešto u svom izgledu. Bez obzira da li smo ljubitelji jarko crvene boje laka ili neutralne, uredni nokti su imperativ svake žene koja vodi računa o svom izgledu.

Svako godišnje doba donosi nove trendove, a ovog leta zaboravite na dugačke, upadljive nokte. Ako vam je vreme za manikir stručnjaci savetuju da odaberete neku od ove tri boje. 

Vanila Latte

Mnoge dame će se pobuniti, ali izgleda da su crveni nokti ovoga leta van trenda. Iako obično birate klasiku, eksperti savetuju da ovog leta budete u vanila tonovima, i za garderobu ali posebno za nokte. Boje kafe sa mlekom i krem nijanse se preporučuju, a naročito ako dobijete lep, osunčan ten. 

3 najaktuelnije boje noktiju za leto 2023
Shutterstock  

Zemljani tonovi

Nude ja apsolutni imperativ ovoga leta kada su nokti u pitanju, što je mnoge iznenadilo jer su ove nijanse obično rezevirsane za jesen. Ipak, odlično se slažu uz tamni ten, ali i uz većinu garderobe koju imamo u ormaru.

3 najaktuelnije boje noktiju za leto 2023
Shutterstock  

Boja lavande

Sa ovom nijansom ne možete da budete neprimećene. Ako volite da uvek malo odskačete iz mase, i nemate problem sa nesvakidašnjim kombinacijama boja, ova nijansa je idealna za vas.

3 najaktuelnije boje noktiju za leto 2023
Shutterstock  

Izvor: Lepa&Srećna