Kada pogledamo poznate dame čini nam se da sate i sate provode ispred ogledala kako bi izgledale savršeno. Iako je činjenica da mnogo vremena i pažnje posvećuju izgledu, pored sebe imaju odabrani tim stilsta, šminkera i frizera. Kris Apleton je zadužen za kosu Kim Kardašijan, Dženifer Lopez, Keti Peri i često deli korisne savete - kako da za kratko vreme postignete izgled koji imaju i slavne dame. Sada je pokazao kako brzo i lako da napravite "neurednu" frizuru.

Neko vreme su u trendu bile niske punđe, ali sada su na tronu one neobavezne, koje se prave za manje od minut. Odličan su izbor kad nemamo puno vremena i ne stižemo da operemo kosu. Iako je veoma lako često se dešava da nam zapravo ne polazi za rukom da napravimo opuštenu punđu koja izgleda lepo.

Potrebna vam je samo dve gumice za kosu, nekoliko ukosnica i  ni minut vremena.

Razdvojite kosu po sredini i napravite dva visoka polurepa. Zatim provucite jedan kroz drugi kao što je prikazano u videu ispod:

Nakon toga, punđu učvrstite sprejom za kosu.

"Kada učvrstite punđu, izvucite nekoliko 'baby dlačica' kako biste dobili savršenu neurednu punđu u samo nekoliko minuta", kaže Kris i dodaje da ovaj trik možete probati bez obzira je li imate gustu ili tanku kosu.

Izvor: Lepa&Srećna