Pretpraznična euforija se već oseća u vazduhu - novogodišnji ukrasi, okićene ulice i bajkoviti izlozi prodavnica širom grada, podsećaju nas da sezona darivanja može da počne. Zato je Avon, slaveći 20 godina poslovanja u Srbiji i 135 godina u svetu, pripremio proizvode i praznične setove po specijalnim novogodišnjim cenama, kojim ćete uspešno izmamiti osmehe svakoj ženi u svojoj blizini.

Ukoliko pored sebe imate dragu osobu koja je pravi zaljubljenik u parfeme, ne morate da tragate dalje. Izaberite razigranu mešavinu svežih i citrusnih gornjih nota, sa srednjim notama žalfije i geranijuma, na bazi muževnih akorda morske soli, koje se kriju u bočici ekskluzivnog prazničnog izdanja - TTA Amour za nju, po ceni od 1.790 dinara.

TT Amour Avon parfem
Promo 

Među vašim najdražim ljudima ima sigurno onih dama koje hladne zimske dane radije provode u toploj prazničnoj atmosferi svog doma, čitajući dobru knjigu. Zato, u Avon prazničnoj ponudi možete pronaći set za ruke i telo koji se sastoji od Kremastog gela za tuširanje, Hidratantnog tečnog sapuna za ruke i Mirisnog spreja za telo sa mirisom medenjaka. Ovaj nežni užitak od tri proizvoda dostupan vam je po ceni od samo 629 dinara.

avon Set za ruke i telo, 629 dinara
Promo 

Na kraju, nemojte da zaboravite da obradujete sebe i tokom praznika upotpunite svaki autfit u samo nekoliko poteza maskare. Jedina drama koja će vam tokom predstojećih dana biti potrebna je Unlimited Drama Instant Lift maskara, po ceni od 699 dinara, koja uvija trepavice uz 6 puta veći volumen.

Celokupna ponuda prazničnih setova u specijalnim pakovanjima dostupna je od 1. novembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Tekst: Promo