Tekst: Promo

Većina tinejdžera ima problematičnu kožu lica zbog hormona koji divljaju u tom periodu, ali i osobe u kasnijem dobu mogu da se bore sa tim problemom, pogotovu kada obratimo pažnju na to koliko se nečistoća nalazi u vazduhu prosto je gotovo je nemoguće da nam lice bude potpuno čisto i izjednačenog tena. Koji god tip kože da imate, posebna nega je neophodna kako biste imali lepo lice. Predstavljamo vam vrhunske proizvode iz Belorusije koji će vašu kožu preporoditi i učiniti je zdravom!

Čišćenje lica je prva stavka koju svi ispunimo, ali je jako bitan proces nakon toga. Predlažemo da nanesete laganu kremu koja momentalno vlaži i odstranjuje mastan sjaj. Takođe poravnjava i maskira pore. Krema se može koristiti i kao osnova za šminku. Poručite je OVDE po ceni od 590 rsd ili pozovite broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

maska za lice clean skin
Promo 

Maskirna KREMA-KOREKTOR protiv crvenila sa antibakterijskim efektom pomaže u sakrivanju upala, malih crvenih mrlja i vaskularne mreže. Otapajuća tekstura korektora omogućava lako i ravnomerno raspoređivanje sredstva po koži, a zeleni pigmenti savršeno maskiraju crvenila i pružaju koži prirodnu, zdravu nijansu. Po ceni od 590 rsd poručite ovaj korektor klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

maska za lice clean skin
Promo 

Antibakterijska MASKA-FILM za problematične delove kože protiv akni sa crnim ugljem koristi tehnologiju dvostrukog dejstva. Antibakterijski kompleks blokira upale i sprečava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju pustularne elemente, otklanja osećaj nelagodnosti, isušuje i dopsrinosi brzom zarastanju upaljenih područja. Crni ugalj absorbuje višak masti i izbacuje toksine i prljavštine, sužava pore, jača zaštitne funkcije kože. Jednim klikom možete je poručiti OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

maska za lice clean skin
Promo 

Ovo je samo jedan delić sjajnih beloruskih proizvoda za negu. Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu.