Promena godišnjeg doba uvek je uzbudljiva za svaku ženu, a jesen nam donosi mnogo razloga da se radujemo. Razlog broj 1 - naše nove modne kombinacije u kojima ćemo uživati. Razlog broj 2?  I priroda je u novim, toplim bojama koje podižu raspoloženje. Inspiriše nas i divno vreme - ni pretoplo ni prehladno - treći razlog da blistamo od jutra do večeri.

Četvrti razlog leži u činjenici da je jesen idealno vreme za anti-age negu kože. A peti, savršen razlog da budemo srećne je vrhunski kozmetički proizvod koji je saveznik naše lepote od jutra pa do večeri.

Upravo takav je proizvod za negu protiv bora Hyalu B5 serum, iz laboratorije La Roche-Posay - BROJ 1 ANTI-AGE SERUM* u apotekama!

5 RAZLOGA DA BLISTAMO OVE JESENI: uživanje u malim stvarima koje će vam ulepšati svaki dan
Promo 

On minimalizuje znakove starenja i smanjuje vidljivost bora, pa zato lice izgleda osveženo i jedro. Odlikuje ga jedinstvena kombinacija sastojaka – visoka koncentracija dve vrste čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5, madecassoside i La Roche-Posay termalne vode. Zato ovaj proizvod omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.

Nije slučajno petica simbol perfekcije - i #b5 je ključ perfektne nege.

Hijaluronska kiselina u ovom proizvodu vraća punoću koži, velika molekularna masa zadržava do 1.000 puta veću količinu vode od svoje težine za intenzivnu hidrataciju, dok mala molekularna masa prodire u dublje slojeve epidermisa za ispunjavanje bora.

5 RAZLOGA DA BLISTAMO OVE JESENI: uživanje u malim stvarima koje će vam ulepšati svaki dan
Promo 

Vitamin B5 pomaže procese prirodne obnove barijere kože, a madecassoside se koristi za njeno smirivanje i obnovu. La Roche-Posay termalna voda sadrži mnoštvo minerala i sprečava delovanje slobodnih radikala koji utiču na starenje kože.

Hyalu B5 namenjen je i za nanošenje na predeo vrata, kao i za negu nakon kozmetičkih postupaka i estetskih zahvata, s obzirom na to da smanjuje crvenilo i održava učinak procedure.

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji sastojaka, Hyalu B5 serum trenutno daje osveženi izgled koži lica, pa nije ni čudo što je osvojio srca milion žena.

Sve njih je pridobila #malaplavatajna - žene vole ovaj serum, jer ne masti kožu, brzo se upija a fantastično hidrira. Nije ni čudo - hijaluronska kiselina vezuje 1.000 puta veću količinu vode od svoje težine!

Ovaj dermokozmetički anti-age serum je izvanredan za negu protiv bora i za punoću osetljive kože: poboljšava barijeru kože nakon 1 sata** i vraća punoću koži nakon 4 sata. *** Učinak na bore je fantastičan, jer ih smanjuje nakon 4 nedelje. ****

Serum se koristi ujutru i uveče, tako što se nanosi na područje lica i vrata.  Svaka žena će se osmehnuti blistavim osmehom kad ugleda svoj savršeni ten u ogledalu - zahvaljujući pouzdanom savezniku sveže i hidrirane kože - Hyalu B5 serumu.

Odmorna i sveža koža - razlog više da se probudite nasmešene svakog jutra i ove jeseni budete blistave i srećne - #budi5! Uz Hyalu B5 serum nije teško #be5.

............................

*IQVIA, Pharmatrend International, Tržište anti-age proizvoda u Francuskoj, Italiji i Španiji (u apotekama i drogerijama); u Nemačkoj, Belgiji, Holandiji, Švajcarskoj, Grčkoj i Austriji (u apotekama) – finansijska godina 2019, u vrednosti. / PMB Brazil, apoteke, finansijska godina 2019. / Tajland i Meksiko, finansijska godina 2019.

**Instrumentalna studija, 24 žene.

***Kozmetokliničko ispitivanje, 40 žena, 4 sata.

****Kozmetoklinička studija, 48 žena.