Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepota

MEGAN MARKL VOLI OVAJ PARFEM VIŠE OD SVIH: 3 razloga da odaberete baš ovakav miris

Izvor: Profimedia

Kakav parfem voli Megan Markl?

Pre svega, ne sme da bude napadan, a treba da bude nezaboravan.

Ne sme da guši, ali treba da ostavlja upečatljiv trag.

A naravno, bilo bi dobro po nas i da nije preskup - evo koji je omiljeni parfem vojvotkinje od Saseksa, piše Elle.

Britanski brend Džou Maloun, koji nosi naziv po njenoj osnivačici, zapravo je relativno mlad, postoji do 1999. godine, ali je nakon par godina postojanja napravio popriličan bum kako na britanskoj, tako i na svetskoj sceni.

Možda je razlog za to taj što je Džou, inače potpuno disleksična, kako sama kaže, svoj posao zasnovala samo na svom "nosu" koji joj služi bukvalno "kao kompas" u biznisu.

U svojom pozamašnom mirisnom carstvu sada ima izbor od čak 143 različita parfema.

Posebno je popularana njena kolonjska voda pod nazivom "154" - ovaj miris sa začinskim notama vrlo je tražena uniseks nota. 

Međutim, jedan od njenih najpopularnijih mirisa, takođe u verziji kolonjske vode, je omiljeni miris Megan Markl, pod imenom Wild Bluebell - eng. "divlji zvončić", osmišljen 2011. godine.

Ovo je miris sačinjen od nota belog cveća, kojim dominiraju, u osnovi, karanfilić i zvončič, a kasnije se nadovezuju jasmin, đurđevak, te tragovi belog ambera i mošusa.

Ovo je jedan od onih mirisa koji ne ostavljuju dugo trag za sobom, ali se na prijatan način nekako zadržavaju u vašim mislima i u srcu, tvrde poznavaoci. 

Kako je Megan u jednom intervjuu izjavila, upravo je parfem njen omiljeni aksesoar i završni detalj svakog stajlinga, koji smatra važnim ličnim pečatom.

Bez njega ne samo da ne napušta kuću, već je u stanju i da se vrati ukoliko je zaboravila u žurbi da ga nanese.

Cena mu je oko 70 evra, a zanimljivo je da je - kada su je novinari upitali šta je njen omiljeni modni detalj koji će poneti na venčanju - odgovor bio: "Vajld Blubel od Džou Maloun".

Drugi na spisku omiljenih vojvotkinje od Saseksa dolazi iz iste parfemske kuće, u pitanju je Wood Sage & Sea Salt (eng. drvo, žalfija i morska so).

Izvor: Elle

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije