Visoke temperature izazivaju da se znojite više nego inače. A jasno je da kad se znojite kosa koju ste do malopre fenirali postaje onakva kakva ne želite. Međutim, postoji jedan mali trik koji je brži od feniranja, jeftiniji od njega i možete da ga primenite gde god da ste – pogledajte OVDE o čemu je reč.

Taj mali trik zove se ČETKA ZA ISPRAVLJANJE KOSE!!!

ČETKA ZA ISPRAVLJANJE KOSE: evo šta da radite ako vam se kosa kovrdža po vrućini
Promo 

Zašto se četka za ispravljanje kose razlikuje od pegle za kosu?

  • Istovremeno raščešljava kosu i ravna je zahvaljujući zupcima od turmalina koji ne gori vašu kosu, ne oštećuje je i ne čini suvom i „uvelom“. Za razilku od pegle, njom ćete moći da doprete i do teško dostupnih delova (do temena, do zadnjeg dela glave).Nema rizika od opekotina, jer su vrhovi ugrejanih zubaca presvučeni gumom koja sprečava da se povredite, tako da na kompletno zagrejanu četku možete da spustite ruku dok ispravljate kosu.

Sada ovu fantastičnu četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo1.490 din!

Da li je ova četka bolja od FENA I OBIČNE ČETKE? Nego šta!

  • Četkom i fenom morate bezbroj puta da prođete istim tragom. Iako ne izgleda uvek tako, taj „tretman“ je vrlo agresivan za kosu, čini da se jako brzo suši, puca i primorani ste da se češće šišate nego što želite.
  • Njima je takođe komplikovano ispraviti samostalno određene delove kose za razliku od ispravljanja ovom specijalnom četkom.

Sada svoju četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

Tekst: PROMO