Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMA IZBORU PROFESIONALACA: ovo su najbolji gelovi za izlivanje noktiju

  Izvor: Foto: Profimedia / Promo

Dugi nokti su kroz istoriju bili simbol prestiža i bogatstva. Ženama iz radničke klase dugi nokti nisu bili samo nedostupni, nego su im i smetali prilikom obavljanja fizičkih poslova.

Stare Egipćanke su, kao statusni simbol, nosile lažne, duge nokte napravljene od kosti, slonovače, zlata. Materijali koji se danas koriste za produživanje nokta su znatno lakši i jeftiniji. Zahvaljujući razvijenim tehnikama i tehnologijama u oblasti manikira, dugi nokti su danas dostupni svima, po pristupačnim cenama.

Izlivanje noktiju obavlja se pomoću šablona i materijala koji se koriste za ojačavanje: akrila ili gela. Izlivanjem se ne menja samo dužina, već i oblik nokta. Zbog prelepih finalnih rezultata, za vrlo kratko vreme, ova tehnika je dostigla veću popularnost od klasične nadogradnje.

Na tržištu, kao i za sve, postoje kvalitetniji i manje kvalitetni gelovi. Upravo od njihovog kvaliteta zavisi i rok trajanja izlivenih noktiju, kao i njihov izgled.

Popričali smo sa profesionalcima u ovom poslu i izdvojili neke gelove koje oni najviše preporučuju.

UV/LED Evolution Mega Clear gradivni gel za izlivanje je gust, samoravnjajuć i jednofazni. Ne žuti i ostaje 100% kristalno providan posle sušenja u lampi. Izuzetno brzo vreme sušenja – UV lampa: 1 minut, LED lampa: 20 sekundi. Savršeno prijanja na prirodne nokte i ostavlja visok sjaj posle sušenja u lampi. Ima „anti – heat“ tehnologiju – specijalni dodatak smanjuje/eliminiše osećaj toplote dok se gel suši u lampi. Posebno napravljen za salonske nokte i ima odlične gradivne sposobnosti i kompletnu kontrolu. Odlična je opcija za početnike kao i za napredne nail tehničare. Evolution Mega Clear gel možete naručiti OVDE po ceni od 1.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

  Izvor:

UV/LED Evolution Cover Peach gel za izlivanje noktiju je kamuflažni gel srednje gustine. Odličan je za produžavanje nokatne ploče i prekrivanja nedostataka prirodnih noktiju. U UV lampi se osuši za 1 minut, a u LED lampi za 20 sekundi. Pogodan je za pinčovanje. Cover Peach gel možete poručiti OVDE po ceni od 1.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

  Izvor:

UV/LED Deluxe Snow White gel je najbolji beli gel za frenč. Zaslepljujuće beo, jedinstveni frenč gel kristalne strukture. Potpuno se suši čak i ako se nanese u debelom sloju. Srednje je gustine, njegova kristalna struktura obezbeđuje potpunu kontrolu i besprekorno bele je boje. U LED lampi se suši za 20 sekundi (min. 10W), CCFL: 70 sekundi (min. 24W), a u UV lampi za 3 minuta (min. 36W). Deluxe Snow White gel možete poručiti OVDE po ceni od 2.010 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

  Izvor:

UV/LED Deluxe Clear gel je jednofazni providni gel velike gustine sa vlaknastim staklom (fiberglass) u svojoj strukturi koje mu obezbeđuje elastičnost i dugotrajnost bez zagrevanja tokom sušenja. Sa karakteristikama koje omogućavaju laku kontrolu rada sa ovim gelom i sa sposobnošću samoravnjanja, ovaj gel za izlivanje će postati omiljeni bilder kako za početnike tako i za iskusne nail tehničare. Izvanredan je za pinčovanje. Deluxe Clear gel možete poručiti OVDE po ceni od 2.010 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

  Izvor:

UV/LED Stone Hard Cover gel 2.0 je unapređena verzija – boja je sada toplija i prirodnija, a može da se suši čak i u debljem sloju. On je najgušći kamuflažni gel koji obezbeđuje bukvalno neograničeno vreme za oblikovanje savršene smile linije za frenč. Ne klizi i ne razliva se. Njegova boja se uklapa sa bojom kože i, u slučaju izlivanja ekstremnih oblika, neće nigde mrdnuti bez obzira na to što ga nanosite u debelom sloju. Odlično se pinčuje. Stone Hard Cover gel možete poručiti OVDE po ceni od 2.240 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

  Izvor:

* Rok za dostavu je jedan do dva radna dana.

** Celokupan asortiman gelova i ostale kozmetike možete pogledati OVDE.

Tekst: PROMO

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije