U savremenim uslovima života vašoj kosi, kao i vašoj koži, potreban je detoks, odnosno uklanjanje hemijskih proizvoda koji su se nataložili na površini dlake kao što su prašina, toksini, hlor, naslage mineralnih soli, masti i ostaci proizvoda za stilizovanje kose. Proizvodi iz linije detoks terapije Vitexa pomažu da kosi vratite njenu lepotu, zdravlje, sjaj i jačinu.

Ova linija se bazira na antioksidativnom detoksirajućem kompleksu koji ima jedinstvena svojstva:

  • značajno smanjuje negativni uticaj spoljne sredine
  • stvara zaštitni sloj na površini stabljike dlake sprečavajući štetni uticaj hemikalija i toksina iz spoljne sredine na kosu i kožu glave
  • štiti kosu od sredinskog stresa, ultraljubičastog zračenja i slobodnih radikala
  • oporavlja i jača dlaku čitavom dužinom, vraćajući joj vistalnost i energiju, dajući joj jasan, zdrav sjaj.

Detox šampon idealan je za kosu sklonu brzom prljanju. Napravljen na bazi blagog deterdženta, veoma delikatno i duboko čisti kosu, bori se protiv pojave neželjene zamašćenosti, daje dugotrajnu svežinu, lakoću i zdrav sjaj.

Crni ugalj, jedan od najboljih prirodnih apsorbensa, efikasno i brzo apsorbuje toksine, višak sebuma i prljavštine iz kose i vlasišta, omogućavajući kosi da duže ostane čista. Listovi nima imaju dezinfekciono i protivupalno dejstvo, koriguju rad lojnih žlezda i povećavaju otpornost kose na lomljivost. Bioantioksidans detoks-kompleks isceljuje i jača kosu celom dužinom, pruža antioksidacionu zaštitu, vraća vitalnost i energiju kosi.

Ne menja boju kose.

Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana, po ceni od 740 rsd.

Detox balzam idealan je za kosu sklonu brzom prljanju. Bogata formula pomaže u normalizaciji seboregulacije, jačanju i obnavljanju kose celom dužinom, daje kosi dugotrajnu svežinu, mekoću, svilenkastost i negovan izgled.

Zbog porozne strukture, ugljen mikroposovi deluju kao moćan magnet koji privlači višak masnoće, toksine i nečistoće iz kose i vlasišta i time doprinosi da kosa duže ostane čista. Lišće nima smanjuje prekomernu aktivnost lojnih žlezda, oživljava kosu od korena do vrha, sprečava opadanje, štiti od iskrzanosti. Najjači antioksidativni kompleks detoksa bori se protiv slobodnih radikala, podstiče obnavljanje ćelija obnavljajući strukturu kose, puni kosu energijom i živim, zdravim sjajem.

Ne menja boju kose.

Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana, po ceni od 690 rsd.

Antioksidans sirće je pravi izvor sjaja, lepršavosti, svilenkastosti i mekoće kose. Ovo je prirodni visoko efikasan proizvod koji skladno kombinuje napredne tehnologije i tradicionalne recepte, koji zahvaljujući lekovitim biljkama sa jakim antioksidacionim svojstvom odmah daju 7 efekata:

• obezbeđuje presijavanje kose na svetlosti
• pruža 3D zaštitu: zaštitu od termičkih i mehaničkih oštećenja, od negativnih faktora životne sredine, od sunčevog zračenja
• neutrališe dejstvo tvrde-hlorisane vode
• hrani, jača i neguje dlaku celom dužinom
• čini kosu mekom, gipkom i poslušnom
• ujednačava i obnavlja strukturu dlake, čineći je glatkom
• pruža prefinjeno nežan miris.

Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana, po ceni od 620 rsd.

Antioksidantni sprej idealno je sredstvo pomoću kojeg možete lako i brzo da napravite sjajne kreacije: „lokne sa plaže“, rastresite, izrazito nemirne talase, razbarušene voluminozne kovrdže, raskošne pletenice. Zahvaljujući fleksibilnoj fiksaciji, kovrdže zadržavaju oblik ne gubeći lepršavost i pokretljivost. Minerali morske soli iz velikih dubina jačaju dlaku celom dužinom, čine kosu gustom, elastičnijom i sprečavaju opadanje kose.

Antioksidacioni detoks kompleks pruža moćnu 3D zaštitu od negativnih uticaja faktora životne sredine, od toplotnih i mehaničkih oštećenja, kao i od sunčevog zračenja.

Sprej naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana, po ceni od 620 rsd.

BELORUSKA VITEX KOLEKCIJA ZA DETOKSIKACIJU KOSE: oporavlja i jača dlaku, vraćajući joj vitalnost i energiju
LepaiSrecna 

* Vitex proizvodi dobili su nagradu za kvalitet od strane vlade Republike Belorusije 2012. godine.

Tekst: PROMO