Ana Ivanović zaista sve može da obuče i svaku frizuru može da nosi, piše Lepa & Srećna.

U samo nekoliko nedelja, prelepa srpska sportistkinja obogatila je svoj Instagram sa nekoliko fantastičnih fotografija na kojima je vidimo u svim izdanjima - od lepršavih letnjih haljinica koje je nosila pre par dana u šetnji na Majorki, pa do divne bele zimske jakne koju je je odabrala za snežni Čikago.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Zahvaljujujući vitkoj figuri koju održava i nakon što je prestala da se profesionalno bavi sportom, lepa supruga slavnog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera izgleda kao prava manekenka.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Zato nije ni čudo što je prati milion i po vernih Instagram obožavalaca, a ona pažljivo i dozirano objavljuje samo probrane detalje iz svog života.

Ipak, nije retkost ni da se sa svojim fanovima našali, kao što je to učinila pre par dana kada nam je dozvolila da provirimo na snimanje njenog tajnog projekta!

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ana koja uživa u svom majčinstvu oduševljava sve verne pratioce, muškarci - reklo bi se - više vole one slike na kojima je vidimo u glamuroznom izdanju, kad prati svog supruga.

Ali žene su ipak najsrećnije kad s njima podeli slatke ženske tajne - iz fitnes kluba, šminkernice ili - kako je ovde bio slučaj - sa priprema za tajno snimanje.

Šta je po sredi, ostaje da se vidi, a za sada možemo samo da uživamo u još jednom fantastičnom izdanju Ane Ivanović. 

ANA IVANOVIĆ ODUŠEVILA ŽENE NA INSTAGRAMU: lepa Srpkinja otkrila savršen trik za šminkanje koji može da proba svaka žena (FOTO)

Izvor: Lepa & Srećna