Glumac Onur Sajlak (40), bivši muž lepe turske glumice Tube Bujukustun (35), sigurno bi osvojio prvo mesto da se nekim slučajem bira najveći džentlmen 21. veka, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ GLUMAC JE SLOMIO SRCE BALI-BEGOVOJ ŽENI: evo sa kim se uskoro ženi Kahraman iz serije Sudbina

Naime, dok se turski mediji bacaju drvljem i kamenjem na  glumicu koja je u junu, odmah posle razvoda s Onurom, uplovila u strasnu vezu sa sedam godina mlađim Umutom Evirgenom, tvrdeći da je njihova ljubav počela i pre i da je Tuba zaprav prevarila muža, Onur je odlučio da stane u odbranu majke svojih bliznakinjaMaje i Toprak.

Šta je muž rekao o Asi i da li ga je turska glumica prevarila - pročitajte OVDE!

PageBreak

"Priča se da smo se Tuba i ja razveli zbog njenog ljubavnika", izjavio je Onur. "No, to je glupost! Time se baca blato i na nju i na mene. Naša veza se ustvari završila. Pokušali smo da je spasemo zbog naših devojčica, ali nije išlo.Tuba jeste i ostaje majka moje dece. I ovo izjavljujem kako bi se ta tema jednom zauvek zatvorila!", objasnio je glumac, inače poznat po tome da je izuzetno dobar otac.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U KUĆU DŽIHANA IZ SERIJE PARAMPARČAD (FOTO)

Nakon ovih njegovi reči padaju u vodu sve priče da će uzeti decu Tubi, da ju je i profesinalno izbrisao iz svojih planova i slično.Uz to, naravno, raduje činjenica da viteštvo još postoji. 

Na slici ispod su ćerke Tube Bujukustun i njenog bivšeg muža

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna