Najnoviji modni trend za jesen - "pumpkin spice hair", zapravo je boja bundeve.

Paleta raznih nijansi koje narandžasta boja pruža idealno je rešenje za jesenje dane pogotovo za devojke koje imaju svetliji ten.

Da bi se odlučile na ovaj korak trebaće vam malo hrabrosti ali sigurni smo da ćete na kraju rezultatom biti prezadovoljni i izgledati šik.

Takođe treba napomenuti da bakarne boje imaju mogućnost prilagođavanja i ten žene je taj koji presuđuje da li će ona biti svetlija ili tamnija!

VIŠE: Otkrivena tajna lepih dugokosih Turkinja: zmijsko ulje za negu bujne i zdrave kose

Inspirisani bojom bundeve frizeri su devojkama ponudili različite mogućnosti za osvežavanje izgleda.

Možete da se odlučite za mono varijantu (farbanje kose samo u jednu nijansu) ili da na postojeću boju izvučete nekoliko pramenova različitih nijansi.

A photo posted by @sertac_georgesalondc on Sep 18, 2015 at 4:42pm PDT

Ako vam se dopada "ombre", možete ga uraditi čak i sa narandžastom bojom, a vaša kosa izgledaće sveže, zanimljivije i drugačije.

A photo posted by Alyssa Wiener (@lysseon) on Oct 19, 2015 at 5:00pm PDT

Pored toga što ćete izgledati sveže i šik, budite sigurni da će se ova neobična boja idealno slagati i uz vaše jesenje modne kombinacije!

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Žena

LepaiSrecna Novi modni trend ove jeseni kada je u pitanju kosa definitivno je "pumpkin spice hair". Paleta raznih nijansi koje narandžasta boja pruža idealno je rešenje za jesenje dane, pogotovo za devojke koje imaju svetliji ten...