Sigurni smo da u slobodno vreme vrlo rado kosu vežete u rep, upravo zato vam predlažemo da to učinite kada krenete u grad ili neku svečanost. Pri tom izaberite lepe šnale za kosu ili gumicu kako bi vaša frizura izgledala eleganto i ukusno.

VIŠE: Frizura za svaki dan: kako da sami napravite neodoljive lokne bez posete frizeru (VIDEO)

Slavne dame poput Nikol Kidman, Kejt Bekinsejl iBlejk Lajvli obožavaju da se na crvenom tepihu pojave sa kosom podignutom u konjski rep. Umesto klasičnih punđi, konjski rep daje istovremeno utisak elegancije ali i utisak da na frizuru niste potrošili sate.

Lejni Rivz, čuvena frizerka najslavnijih zvezda, koja između ostalih, priprema za crveni tepih i Ejmi Adams i Kejt Bosvort daje sledeće savete za pripremu.

"Za glatki rep, prvo isfenirajte kosu u pravcu u kojem želite da je očešljate. Zatim nanesite penu za kosu da bi se frizura duže održala. Sada izvucite peglom pramenove od korena do vrhova, a kad vežete gumicu možete još jednom preći vrhove peglom ili ih ukovrdžati figarom", kaže Lejni.

"Ako želite malo razbarušen, "divlji" izgled, nanesite preparat za dodatni volumen, a kosu osušite fenom držeći glavu okrenutu naopačke. Nipošto nemojte četkati kosu, već je samo prstima lako pročešljajte i vežite gumicu", završava Lejni.

VIŠE:6 frizerskih grešaka zbog kojih izgledate starije

Pogledajte u galeriji kako to nose poznate dame pa po ugledu na njih iskopirajte savršenu frizuru.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Kosa vezana u rep asocira nas uglavnom na teretanu ili neobavezan odlazak do grada, međutim, Nikol Kidman, Kejt Bekinsejl i Blejk Lajvli su pokazale da ovu jednostavnu frizuru možemo nositi u svim prilikama i pri tom biti spremne za crveni tepih...