Jarke i neon nijanse uskoro ćemo zameniti nešto suptilnijim, tamnijim i svedenijim bojama na noktima, a iako je mnogima teško da se oproste od leta i pripreme za jesenje dane, prostora za isprobavanje novih trendova će i te kako biti. Najpopularnije boje za jesenju sezonu 2023. godine odlično će se stopiti i sa preplanulim tenom, a u nastavku pogledajte koje nijanse će vladati od sledećeg meseca.

1. Crvena

Jednom rečju - klasika. Crveni lak na noktima uvek je nepogrešiv izbor, a ove sezone u prvom planu biće svetliji tonovi crvene, posebno onaj koji podseća na kandiranu jabuku. Ova boja je veoma nosiva i zbog toga što se odlično uklapa sa bilo kojim oblikom i dužinom noktiju.

2. Braon

Bjuti stručnjaci preporučuju braon tonove pečuraka koji se kreću od bež do dubokih zemljanih tonova. Što se tiče završnog premaza, iako ove zemljane boje izgledaju odlično sa sjajnom završnicom, mat završni sloj je ipak savršen izbor za jesen.

3. Zelena

Zelena boja vlada modnim trendovima još od proleća i odlično se uklapa u gotovo sva godišnja doba. Nijansa zelene koja podseća na travu je idealna za jesenje dane.

4. Narandžasta

Sve ljubiteljke živih boja obradovaće vest da se i narandžasta, iako mnogima neočekivana, našla na listi trendova za jesen 2023. Za moderan i smeo izgled, odaberite neku od nijansi iz narandžastog spektra.

5. Boja vina

Tamne bordo nijanse sinonim su za eleganciju, izgledaju šik i otmeno, a odlično se kombinuju i sa svakim jesenjim stajlingom. Idealan su izbor za nokte bademastog oblika, bez obzira na dužinu.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Da li su crveni nokti privlačni TikTok/im.anhline