Tekst: Promo

Osećate se isfrustrirano jer imate osećaj da koliko god se trudili da uklonite neprijatne mirise i fleke da su one konstanta u vašem svakodnevnom životu. Nema potrebe da više trošite svoju energiju i živce, jer postoji rešenje za vaš problem. PERSPI GUARD SPREJ!

Perspi Guard sprej je klinički odobren i rešava problem u potpunosti. Proizvodi se u Engleskoj. Izdvaja ga to što osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Snažno i delotvorno je sredstvo koje pomaže svima onima koji pate od teških oblika hiperhidroze tj. prekomernog znojenja, jer prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, a u isto vreme je bezazlen i za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Perspi fotka 1 (1).jpg
Promo 

Razlika između ovog spreja i ostalih antiperspiranata je to što Perspi Guard u svom sastavu sadrži vodu i zbog toga je blag jer ne stvara nikakvu iritaciju na koži i svrab kao većina dezodoransa. Stoga je idealan za primenu kod bitnih događaja i stresnih situacija.

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Potrebno je da se nanase isključivo pred spavanja na čistu i suvu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

fotka perspi.jpg
Promo 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.


*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.