Sigurno ste i vi jedne od onih kojima je i sama pomisao na ukljanjanje dlačica postala mučna. Odvajate dragoceno vreme na razne preparate ili u odlazak u salone. Recite zbogom posekotinama od brijača, bolnoj depilaciji voskom i skupim laserskim tretmanima! Sada možete bez problema ukloniti neželjene dlačice sa Claviro Depilatorom

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

undefined
Promo 

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima da biste imali kožu bez dlaka za manje od 5 minuta!

2. Claviro depilator.jpg
Promo 

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

  1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja.
    2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta!
    3. Isperite kožu toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože.
    4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.

Ne propustite da iskoristite i BLACK FRIDAY akciju i nabavite proizvod koji će zameniti sve prethodne koje ste probali!

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE po specijalnoj BLACK FRIDAY ceni od 2.093 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Tekst: Promo