Prekomerno znojenje, iliti hiperhidroza, pored psiholoških i socijalnih problema može izazvati i pojavu osipa i gljivičnih infekcija. To je problem koji imaju, nažalost, mnogi a o kom se jako malo priča. I kada bismo stavili u drugi plan zdravstvene tegobe koje hiperhidroza može da izazove i dalje ostaju u prvom planu socijalni problemi koji započnu sa strahom da iz vas izbija neprijatan miris i na kraju dovedu do anksioznosti i depresije.

Razni preparati za ovu boljku postoje na tržištu, međutim nijedan se nije pokazao kao efikasno dugoročno rešenje – do sada. 

Perspi Guard sprej je antiperspirant sa maksimalnom snagom protiv znojenja koji je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka za razliku od ostalih antiperspiranata na tržištu, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno. 

pepsi sprej protiv znojenja
Promo pepsi sprej protiv znojenja

  • Način upotrebe

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti.   

Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprej 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno. 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima. 

  • Koja je razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu. 

  • Koja je razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.200 rsd i uživajte u svakom danu što je više moguće!

Tekst: Promo