Haljine su komad garderobe koje lako mogu da se uklope u celokupan outfit. Za posao, proslavu ili viđanje sa društvom uvek su pravi izbor. Mogu da se kombinuju i sa patikama, salonkama, čizmama… Odaberite vašu idealnu kombinaciju, a mi smo za vas odabrali najtraženije modele koji su sada na popustu!

Tunika sa pojasem u leopard printu komad je koji će vam pružiti dobar izgled i neophodnu udobnost tokom celog dana. Možete da je poručite online klikom OVDE 24/7 ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od samo 1.390 rsd.

žuta tunika
Promo 

Elegantna i veoma šik koktel haljina idealne je za dnevne i večernje događaje. Model je jednostavnog kroja mini dužine, obogaćen minimalno transprentnim detaljem na prednjem gornjem delu. Materijal sa elastinom se fantastično oblikuje spram figure. Dezen na haljini daje posebnu draž i efekat. Iskoristite popust i poručite ovu haljinu online 24/7 klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 1.890 rsd.

Haljina
Promo 

Ovaj model haljine poseduje sve kvalitete za uspešno obavljanje svih vaših društvenih aktivnosti, od poslovnih preko neobaveznih, pa sve do večernjih. Crno-beli geometrijski print, nalik pepitu, daje joj neprolaznost i bezvremenost. Materijal je na bazi poliestera visokog kvaliteta i garantuje udobnost pri nošenju, kao i jednostavnost održavanja. Jednostavnog je kroja dužine iznad kolena i sečena radi naglašavanja struka kao glavnog atributa. Možete je poručiti online 24/7 klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 2.290 rsd.

Haljina
Promo 

I, za kraj, jedna veoma lepa i elegantna haljina od raskošnog muslina, jednostavnog i efektnog kroja koji fantastično naglašava atribute. Gornji deo je na preklop, rukavi su ¾, a struk je naglašen pojasom od istog materijala, na vezivanje. Donji deo je blago lepršav, sa volanom. Ovu haljinu ćete obožavati, jer ćete je veoma lako kombinovati i nositi u svakoj prilici. Naručite je online 24/7 klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

Haljina od crnog muslina
Promo 

* Celokupan asortiman garderobe i nakita možete pogledati klikom OVDE.

 Tekst: Promo