Tekst: Promo

Zahvaljujući ovoj fantastičnoj peni više nećete morati da izlažete kožu zračenjima, niti ćete biti u flekama od raznoraznih proizvoda – na bezbedan način ostvarićete tamniji, preplanuli ten koji ćete prosto obožavati.

Nude&Rude Dark pena za samopotamnjivanje

Zaboravi na neželjenu narandžastu boju i upoznaj se sa prirodno-preplanulim tenom! Obogaćena hranljivim uljima Argana, Jojobe, Makadamije i Kokosa, učiniće da tvoja koža bude negovana i zadovoljna, a tvoj ten besprekoran.

Dark pena za samopotamnjivanje pomoći će da zavoliš svoju tamnu stranu i osetiš samopouzdanje koje sa njom dolazi.
Nude&Rude Dark penu možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.599 rsd.Pogledajte u videu ispod uputstvo za upotrebu:

Nude&Rude Ultra Dark pena za samopotamnjivanje

Voliš da privlačiš poglede, pomeraš granice i uživaš kada si u centru pažnje?

Ultra Dark pena će ispratiti tvoj temperament i obezbediti bezobrazno taman ten koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.699 rsd.


Nude&Rude vodica za samopotamnjivanje lica


Budi izbirljiva sa proizvodima koje nanosiš na lice, baš kao što si izbirljiva po pitanju svojih selfija!

Nude&Rude Face Tan Water vodica za samopotamnjivanje lica bazirana je na kokosovoj vodi, a obogaćena prirodnim uljima Avokada, Jojobe, Makadamije i Grožđa. Oni zajedno sa vitaminima E & C čine kožu "instant" svežom i sjajnom, dok postepeno stvaraju prirodno-osunčani ten na licu i vratu. Vodica se ponaša kao polu-trajna šminka pa je pogodna za kombinovanje sa tvojim omiljenim kremama za negu lica.

Nude&Rude vodicu za samopotamnjivanje naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.199 rsd.

Nude&Rude piling

Stvoren da voli vašu kožu, Nude&Rude piling će pomoći da otkrijete njenu najmekšu i najnežniju stranu!
Sačinjen od koštica brusnice i mlevenih koštica kajsije, ovaj piling za telo je prirodni borac protiv odumrlih ćelija kože i njenih suvih delova. Njegovu nežniju stranu predstavljaju pčelinji vosak i ulje kajsije, koji dubinski hrane kožu i čine je mekom i blistavom.
Pored toga, jedan od najvažnijih zadataka našeg pilinga je da pripremi kožu za gladak proces samopotamnjivanja i besprekorne rezultate!


Nude&Rude piling naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.499 rsd.

Nude&Rude rukavica


Esencijalni pribor svakog eksperta za ten! Nude&rude Tanning Mit rukavica je tu da osigura jednostavnu i glatku aplikaciju pene za samopotamnjivanje.


Izuzetno je mekana i prijatna u dodiru sa kožom. Pomoći će da ujednačeno nanesete penu na telo, ne ostavljajući linije i fleke iza sebe. Čuva ruke prilikom upotrebe i čini da nude&rude ten izgleda 100% prirodno! Koristi se iznova i jednostavno se održava.
Nude&Rude rukavicu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 599 rsd.Nude&rude set za samopotamnjivanje

Postanite ekspert za ten, level PRO!

Komplet za samopotamnjivanje sadrži sve što je potrebno za besprekorno taman ten, od glave do pete. Piling za pripremu kože, rukavica za glatku aplikaciju, pena za teniranje tela (Dark ili Ultra Dark) i vodica za prirodno-osunčan sjaj lica, odabrani su da upotpune doživljaj i omoguće teniranje bez greške! U kombinaciji sa našim video-uputstvima, učiniće će da postaneš pravi ekspert za ten.
Ukoliko ste ludi za moćnim tenom i volite sve da uradite kako treba, ovo je prava stvar za vas! Poručite Nude&Rude komplet i uštedite na celoj kolekciji.
U pakovanju se nalaze:
1x - Piling za telo
1x - Pena za samopotamnjivanje (Naglasite u napomeni Dark ili Ultra Dark)
1x - Vodica za samopotamnjivanje lica
1x - Rukavica za samopotamnjivanje.
Komplet za samopotamnjivanje naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 6.500 rsd.


Nude&Rude je više od dobrog tena. To je stav, vaš način izražavanja i pristupanja svakodnevnim izazovima. Kao dobar ruž koji stalno nosite, Nude&Rude će postati vaš kozmetički favorit i vaša doza samopouzdanja u svim prilikama.


Poručite online klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442 0502*