Kako bismo napredovale na poslu, poslodavci gledaju celinu – pored potrebnog znanja i zalaganja, treba nam i samopouzdanje koje se gradi postepeno. Pored usavršavanja koje nam jača sigurnost, šta je to što nam dodatno pomaže? Verovale ili ne - garderoba! Kada se osećamo lepo u sopstvenoj koži, lakše savladavamo izazove koji su pred nama. Pogledajte nekoliko predloga koji će vam omogućiti da pokažete najbolju verziju sebe!

Bluza sa falticama je odličan saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju. Možete je poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od samo  1.290 rsd  ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

bež bluza
Promo 

Mala crna haljina je jednostavno neophodna u svakom ormaru, jer predstavlja onaj komad koji možete uklapati i kombinovati na milion načina, nositi u svim mogućim prilikama i svim godišnjim dobima. Ono što izdvaja ovaj model male crne haljine su naglašena ramena i to je čini veoma zanimljivom kada se nosi samostalno. Možete je naručiti klikom OVDE po ceni od 2.290 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

crna haljina
Promo 

Blejzer sa diskretnim volanima je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem izgledu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite. Možerte ga naručiti klikom OVDE po fantastičnoj ceni od 2.790 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

Crni blejzer
Promo 

Elegantna haljina asimetričnog kroja sa pojasom i reverima na preklop fantastično pristaje svakom obliku tela, dajući atributima na značaju, diskretno prikrivajući nedostatke. U kombinaciji sa najfinijim satenom, naglašava šarm i otmenost, a možete izabrati da li vam više pristaje žuta ili crna.

Žuta haljina od satena
Promo 

Ovu predivnu elegantnu haljinu možete poručiti klikom OVDE po ceni od 2.290 rsd ili pozvati broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Tekst: PROMO