Kada se spoje lepo i krisno, dobija se cvetni aranžman koji zahvaljujući mirisnom bilju u prostor unosi harmoniju i energiju koja leči. Radost, harmonija, lepa osećanja, spokoj... Sve to cvetni aranžmani unose u ambijent, pored stila i svežine. A zahvaljujući začinskom bilju koje sadrže, njihova isceljujuća moć se uvećava.

Ovakvi cvetni aranžmani poništavaju negativnu energiju, otklanjaju umor i tenziju. Kada ne možemo da odemo u prirodu, ovim aranžmanom unosimo deo nje u sopstveni kutak.

Buket crvenih ruža, Teleflora
Promo 

Slanjem ovakvog aranžmana dragoj osobi, prenosimo pozitivne poruke i misli za njeno blagostanje. Miris i lepota sadrže se istvremeno u ovakvom cvetnom aranžmanu, kombinovanom od dekroativnog i aromantičnog bilja.

cvece cvetni aranzmani teleflora slanje buketa
Promo Cvetni aranžman Čarobni medvedić, Teleflora

Suptilni i lekoviti cvetni aranžmani doživljaj su za sebe, ali se mogu dopuniti vinom, bombonjerom ili plišanom igračkom i stići na svaku adresu u srbiji ili svetu zahvaljujući kompaniji "Teleflora". Bilo gde da se nalazi osoba koju želite da na ovaj način obradujete, i bilo koje vreme da izaberete, lako ćete naći mogućnost za kreativni i lekoviti cvetni poklon.

cvece cvetni aranzmani teleflora slanje buketa
Promo Lekoviti aranžman "Velnes", Teleflora

Izvor: Lepa&Srećna / Promo