Raznobojno cveće i rustični detalji čine dvorište naše čitateljke Svetlane Vasić pravom inspiracijom za baštovane i baštovanke, piše Lepa & Srećna. U ovom dvorištu prepunom cveća dominiraju begonije i svima omiljene petunije. Naša čitataljka se ove godine pobrinula da cveće procveta u najlepšem sjaju.

Vatromet cveća krasi ulaz u dvorište, gde neobična kompozicija od crvenih, ružičastih begonija, muškatli i ljubičastog klematisa želi svima lepu dobrodošlicu. Na predivno uređenom tremu Svetlana je u viseće saksije posadila zvonaste petunije u beloj i ljubičastoj boji čije grane kao slapovi padaju i šire svoj miris i čine atmosferu bašte lepšom.

Dvorište je ukrasila lejama sa cvećem oivičenim kamenjem, gde je pustila mašti na volju i posadila raznobojne cvetnice koje krase svaki kutak ovog vrta.

Pažljivo odabrane biljke lepo napreduju čak i u hladovini a šarene boje čine ovaj vrt ugodnim za odmaranje i opuštanje. Sigurni smo da će svako poželeti da ima najlepše cveće i baštu poput naše čitateljke.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Bašta puna cveća i pažljivo iskombinovanih boja u žardinjerama odiše šarmom i vedrinom!