Terase predstavljaju omiljeni kutak doma za odmor i opuštanje. Svaki pametno iskorišćen i uklopljen detalj čini ih pravom oazom mira koja nas, tokom prolećnih i letnjih meseci puni obiljem pozitivne energije.

PROČITAJTE VIŠE: Urbana bašta na terasi

Za ovakav energičan prostor zaslužan je materijal iz prirode, drvo, koji ima veliku moć da emituje dobru energiju, ali i sjajna ekipa iz kompanije "Decks by Kiefer" kojoj dugujemo ovu sjajnu ispiraciju. Kod njih je sve u znaku drveta - podloge, ograda, stepenice! Ovo je primer koji prikazuje kvalitet njihovog rada, a upravo za ovu terasu su dobili i prestižnu nagradu svojih kolega u Nju Džerziju.

PROČITAJTE VIŠE: 10 predloga profesionalnih baštovana za kombinovanje cveća i žardinjera

Prostrane terase su sastavljene iz više podeljenih nivoa, koji se nastavljaju jedan na drugi. Oivičene su drvenom ogradom jednostavnog dizajna, koja je savršeno iskorišćena i pretvorena u dugačku klupu polukružnog oblika. Cveće aranžirano u žardinjerama upotpunjuje prostor ovih prozračnih i toplih terasa iz prirode, u koje se morate zaljubiti. 

Zavirite u našu galeriju slika i pogledajte ostale primere koji će vam sigurno pružiti dovoljno inspiracije za uređenje vaše terase!

Tekst: Kristina Milošev

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Prostrane terase neobičnog oblika i dizajna predstavljaju pravi spoj prirode i kreativnosti. Pogledajte bogatu galeriju slika i pronađite inspiraciju za sebe!