Ako ste objektivom zabeležili poneki procvetali pupoljak, detalj na prozoru, terasi ili vrtu, podelite te prelepe momente sa nama! Fotografije pošaljite na i-mejl mojalepabasta@adriamedia.rs, a najlepše ćemo objaviti u našem časopisu! 

PROČITAJTE JOŠ: Vaše bašte: čarobno dvorište porodice Marković iz Krupnja koje ima sve! (FOTO)

12 najlepših fotografija ušlo je u uži izbor za junsko izdanje časopisa "Moja lepa bašta". Ali ipak, samo jedna slika je pobednik - nju možete videti 26. maja 2016. godine kad se izdanje pojavi u prodaji!

Foto: Aleksandar Videnović

Od fotografija prelepih pupoljaka, cvetova, ukrasnog bicikla sa cvećem preko ruža i pčelica - brojni su motivi kojima ste nas obradovali i radujemo se što su svi naši čitaoci zaista potrudili. 

Mora da ih je, kao i nas, inspirisao dolazak proleća, a sa njim i otvaranje prelepih cvetova, listanje drveća, sedenje u magičnim baštama. 

PROČITAJTE JOŠ: Vaše bašte: mini projekat "vrt u vrtu" porodice Milijanović u Lajkovcu

Zanimljivo je da se mnogo vas odlučilo da nam ovog meseca pošalje fotografije cvetova snimljenih u takozvanom "krupnom planu". Možda zbog toga što se pobednik iz prethodnog meseca opredelio upravo za ovakvo kadriranje? Ipak, savetujemo vam da se time ne opterećujete, da uživate u cveću, terasi, svojoj bašti ili vrtu prijatelja i pošaljete nam one slike koje vas oduševe! Kako izgleda pobednik ovog meseca - videćete u junskoj "Bašti"...  

Foto: Živorad Dudić

Tekst: M. M.

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta

FOTOGRAFIJE KOJE SU UŠLE U UŽI IZBOR POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

LepaiSrecna Ove prelepe fotografije prirode nikog neće ostaviti ravnodušnim...