Ovaj projekat, kako smo ga nazvali - "vrt u vrtu" - namenjen je ljubimcu koji u prelepom vrtu porodice Milijanović u Lajkovcu ne samo da će imati kućicu, već i mini dvorište. 

Da podsetimo, ovo je bašta koja je i prošle godine privukla vašu pažnju i osvojila ogroman broj vaših lajkova na našoj Fejsbuk stranici.

PROČITAJTE TAJ TEKST OVDE: Vaše bašte, jul 2015: vrt porodice Milijanović iz Lajkovca koji je osvojio Fejsbuk (FOTO)

Takođe, ni žiri konkursa magazina "Moja lepa bašta" nije ostao ravnodušan, pa je bašta Milijanovića dobila nagradu u 2015. godini.

U aprilu 2016. godine, naši vredni baštovani nastavili su sa uređenjem. I nas je oduševila kućica za psa napravljena od bureta - žuta boja, pozicija na maloj platformi i mini vrt s peskom ispred nje sigurno će se i vama dopasti!

Zahvaljujući našem čitaocu Mirku Milijanoviću, i mi imamo mogućnost da uživamo u ovom projektu. U njemu su, kako nam piše, učestvovali i snajka Bojana Milijanović i njen sinčić od 23 meseca!

Sigurni smo da je upravo mališan vodio glavnu reč, a vi imate priliku da u foto-galeriji pogledate i redosled radova!

Tekst: M. M.

Izvor: Lisa/Moja lepa bašta

LepaiSrecna Domaćini iz porodice Milijanović uvek nas prijatno iznenade i obraduju. Tako je i ovog puta kad su nam poslali fotografije svog novog projekta u prelepoj bašti - uživajte!