HOROSKOP ZA VIKEND DO 24. MAJA 2021: Evo kog dana prete prevare i laži

Ne bojte se, nije baš kao retrogradni Merkur...

Shutterstock

Horoskop za vikend najavljuje dva dosta teška momenta - kvadrat Merkura i Neptuna, kao i kretanje Saturna u retrogradni hod!

U subotu, 22. maja očekujte talase harmonije, blagostanja, vitalnosti i uspeha. Imaćemo priliku da uživamo u dobrom razumevanju - roditelja s decom, supružnika, partnera... Sve što treba jeste da sačuvamo pozitivan duh, jer su aspekti planeta odlični.

Ulazak Meseca u Ribe budiće u nama sve veću potrebu za ljubavlju, pa ćemo biti spremni i na brzi kontakte. To, međutim, znači da smo i u riziku od nesmotrenih postupaka, čuvajte se površnosti. Susreti nas mogu odvesti u neke nepouzdane osobe, ne očekujte odgovornost i posvećenost.

U nedelju, 23. maja, Saturn kreće retrogradnim hodom kroz Vodoliju, pa je vreme da odmah obratite pažnju na ono što nas čeka sve do 10. oktobra. Ovo je doba opadanja, važno je da izbegnete sukobe sa svim autoritetima, kao i da se čuvate rizičnih troškova i problematičnih investicija.

Ako se dogodi da dobijete neko nasledstvo, neočekivan poklon ili bilo kakav iznenadni dobitak, pazite da vam uz njega ne slede i neka pridružena plaćanja. To može biti pravi "trojanski konj", pa proverite pažljivo sve uslove i budite spremni da ga odbijete.

Ne kupujte polovnu robu, a naročito ne polovne automobile. U nedelju nas čeka i težak kvadrat Merkura i Neptuna, pa smo podložni raznim iluzijama, prevarama, prosto kao da nam slabi osećaj za realnost. Ne upadajte u intrige, pazite kako se izražavate, ne šaljite brzoplete poruke.

Kad je u pitanju zdravlje, obratite pažnju na organe za varenje, moguća su čak i trovanja, bolovi u želucu, osetljivost žuči.

Izvor: Lepa&Srećna