Posao

Merkur kreće retrogradnim hodom od 6. januara, pa ćete do tog datuma i biti od neke koristi u poslu kojim se bavite. U fazi od 6. januara do 26. sve dok se Merkur ne zaustavi, imaćete utisak da ne znate šta vas je snašlo. S obzirom na to je vaš vladalac ovaj put položen u znaku Jarca, glavni problemi i glavna dešavanja će se vrteti oko novca. Kasne vam uplate, pa samim tim i vi nekome kasnite, a moguće je i da ćete neki sitan novac izgubiti, uplatiti na pogrešan račun i tome sl. Koncentracija vam nije na zavidnom nivou.

Ljubav

Na polju ljubavi ćete imati veoma zanimljiva dešavanja tokom ovog meseca. Ako već imate partnera, možete da očekujete da vam ta osoba bude maksimalno posvećena i privržena. Provodićete više vremena zajedno nego u prethodnoj fazi i imati priliku da se ponovo zbližite. Oni koji su slobodni, već u prvoj polovini meseca mogu ući u zanimljivu romansu sa osobom koja bi mogla biti par godina starija.

Zdravlje

S obzirom na aspekte, svakako treba da vodite računa u saobraćaju, kao i pri svakodnevnim aktivnostima, da ne bi došlo do manjih povreda, padova, udaraca i tome sl. Moguće je da ćete imati i manje probleme sa kičmom, ukočenost vas muči većim delom meseca. Nije povoljan period za preteranu aktivnost, nemojte da se forsirate i svaki slobodan trenutak koristite za to da se mentalno regenerišete.

Izvor: Astrousluge