Posao: Vi ćete biti veoma aktivni tokom novembra. Početak meseca je daleko povoljniji za polje finansija, dobićete priliv novca koji ste očekivali. Zadovoljni ste materijalnom situacijom. Drugi deo meseca je povoljan za poslovne pregovore, putovanja, sklapanja kratkoročnih ugovora... Veoma ste aktivni u komunikaciji sa saradnicima i imate dobre ideje. Povoljan je period i za privatnike, svojim angažmanom ćete uspeti da popravite situaciju.

Ljubav: Nećete biti preterano zainteresovani za neke ozbiljne promene. Moguće je da ćete imati brojne prilike za neobavezne veze, avanture, flert ili tajna dopisivanja... Imaćete priliku i za neverstvo, ali ne morate je iskoristiti. Blistate i lako šarmirate. Ukoliko ste slobodni, sigurno se nećete opredeliti samo za jednu osobu, nego ćete dati sebi dovoljno vremena da izaberete i da se zabavljate.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani. Prva polovina novembra je veoma rizična za one koji su skloni gojaznosti i prejedanju, možete dobiti na kilaži. Važno je da imate dovoljno razvijenu samokontrolu. Druga polovina meseca može doneti manje probleme sa grlom i respiratornim infekcijama. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, kao i cigarete i zadimljene prostorije.

www.astrousluge.com