Posao: Ukoliko radite na računaru, ili je vaše poslovanje i komunikacija digitalna, nemojte se iznenaditi ako vaš računar počne da radi šta on hoće, a ne šta vi želite. Takvi kvarovi i povećana nervoza su izvesni poslednje nedelje januara. Međutim i trgovci će ovaj mesec pamtiti po relativno slabom prometu. Uglavnom zbog kvadrata Jupitera sa vašim Suncem, imaćete neprijatnosti do 10. avgusta.

Ljubav: Zreliji pripadnici znaka, naročito ako su sami, mogu biti jako iznenađeni ponovnim susretom sa osobom koja ih je jako zanimala, ali njihova veza nije bila moguća. Kao da vam život nudi drugu priliku. Pa ako u vama još uvek tinjaju stare strasti, a važite za jedan od najstrastvenijih ljudi u zodijaku, ne oklevajte i sada dovršite ovaj san koji ste možda ponekad, decenijama sanjali. Izbacite predrasude i prihvatite ovaj putokaz koji vam je opet na vidiku. 

Zdravlje: Moguće su upale uha, upalni procesi u vilici, naročito ako imate pokvaren zub, upala grla, a sve to praćeno bolom i povišenom temperaturom. Dakle, izlaz nije u uzimanju antipiretika iz priručne kućne apoteke, nego u temeljnom ispitivanju uzroka, kao se u drugom navratu ne bi komplikovalo ovo stanje.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31