Posao: Od 3.avgusta ćete dobiti neke zaslužene nagrade i pohvale za koje ste mislili da nisu više ni važne. Ako vam sada bude ponuđeno radno mesto koje ste potajno priželjkivali, a niste se ususdili da ga potencirate, rešenje dolazi preko prijatelja koji će se itekako založiti za vas. Ne dajte se zavesti irealnim obećanjima bez pokrića, jer vas mogu samo ostaviti razočaranim i neispunjenih očekivanja. Posle 12.avgusta sledi pozitivan preokret koji može doneti poznanstva sa vrlo pravdoljubivim ljudima.

Ljubav: Od 12. avgusta, kada Jupiter, praćen Merkurom, bude boravio u Devici, vašoj dvanestoj kući, imaćete neku vrstu velikog spremanja u svom emotivnom životu i svu prljavštinu ćete počistiti ispod tepiha. To je vreme raščišćavanja odnosa, kako bi vas osolobodilo balasta koji je bespotreban, a činio vam je komplikovanim kako osećanja, tako i prilike u kući, porodici, ili u vezi. 

Zdravlje: Česta je pojava, kada se važna planeta kreće dvanastom kućom, da se pojave strahovi od bolesti koje vam se čine mnogo ozbiljnije nego što bi trebalo. Taj osećaj će naročito biti izražen tokom kraja meseca, u poslednjoj nedelji, dobrim raspoloženjem možete pobediti ovaj osećaj.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31