Posao: Načini na koji ste svoj posao obavlajli do sada mogu biti zaista pomalo rutinski, a i priličnop dosadni, zato vam se oveč od početka jula, a naročito posle 9. jula nudi prilika da na lepši i kvalitetniji način odrađujete ono što se oečkuje od vas.

Upotrebite iskustva onih koji se bave sličnim poslovima i koji inovativno pristupaju svakom poslu. Posao povezan sa inostranstvom je takođe moguć tokom svih dvadesetak dana jula, što bi značilo od 11. jula do kraja meseca, a čak i da želite turističko putovanje, može se završiti poslom, ili bar razgovorima o mogućnostima saradnje.

Ljubav: Budite odvažni i smeli kada su u pitnaju vaši zajednički planovi i pokušajte da se izborite sa starim navikama da kada naiđete na prepreke, odustanete. Dokažite koliko vam je osoba koja je pored vas važna time što ćete naći načina da ispunite zajednička očekivanja i želje. Usamljeni mogu sresti osobu kakva im je potrebna koja deli ista interesovanja na nekom profesionalnom okupljanju, seminaru, ili fakultetu.

Zdravlje: Samo nastavite tako, vama kao da prija trka od posla do kuće, društva, svakodnevne nabavke, ili pripreme obroka za sebe i prodicu. Što više energije trošite, ona vam pritiče u još većim količinama, sve dok ne osetite potrebu da se prosto sručite na krevet. Vaša odlična forma i izdržljivost postala je primer da aktivan život može samo da pomogne zdravlju, naročito tokom ovog jula.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31