Posao: Kada je Jupiter tako povoljan, pa još u konjukciji sa Venerom u prijateljskom znaku Lava, i to do 19. jula 2015. godine, a a već 24. i Sunce ulazi u vaš prijateljski znak, sve će vam ići od ruke, prosto, bićete glavni.

Jedino je važno da ne postanete pravi despot i da ne pokazujete moć na grub način i tako da steknete protivnike među kolegama i podređenima.

Budite mudar šef, učinite ambijent na poslu prijatnijim svakome ko sa vama sarađuje i posluje i to će vam se višestruko vratiti boljim poslovanjem. Sada možete dobiti priliku da radite sa nekom vrlo uglednom firmom koju ste odavno želeli. Mnogi zaposleni u državnim institucijama i velikim firmama, mogu imati unapređenja koja su do skoro samo sanjali.

Ljubav: Ako se možete setiti bolje izbalansiranog perioda kada su osećanja u pitanju, onda će to biti ovog jula, jer ćete biti toliko srećni što se dobro slažete sa svojom voljenom osobom koja vas čini potpunim bićem, da ćete biti iznenađeni tolikom lakoćom u komunikaciji i razmeni emocija. Lep osećaj je kada imate utisak da je ovo duga nakon obilne kiše, da ste konačno na pravom mestu u pravo vreme i da vam je pored ove osobe dom.

Zdravlje: Volite konkretno da jedete i ne propuštate priliku da sebi udovoljite. Sve one silne priče o zdravoj hrani, mogu biti prilično dosadne i činiti vam se kao čisto preterivanje, ali vaše telo uopšte ne misli tako. Vi ćete osetiti porast krvnog pritiska, sporiji metabolizam, nadutost u stomaku, pa živelo voće i povrće, koga bar tokom leta ima u izobilju, prepustite se čarolijama šarenila pijaca i vaše trpeze i isprobajte neke egzotične recepte.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31