Posao: Venera koja vlada dvema značajnim kućama vašeg horoskopa, kućom doma i porodice i prijatelja, planova i nadanja, ulazi već 8. maja u vaš znak i donosi, kao posle dugih suša, ili kiše, dobre vesti na polju posla i egzistencije. Dobićete potvrdu da su svi vaši napori koji su vaš umnogome opteretili, a nisu vam donosili značajne rezultate, sada primećeni i da konačno možete računati na plodove svog upornog rada.

Ljubav: Imali ste teških trenutaka u ljubavi, a sada se osećate odlično i znate da su to samo prolazna iskušenja koja su vašu vezu ojačala. S vremena na vreme dođu neki meseci, ili periodi koji nas smire i učine nam život lepšim, a znamo da zbog takvih trenutaka, vredi živeti i voleti. U vašem domu, porodici, ili vezi, zavisno od toga kojoj generaciji pripadate, konačno vlada harmonija, a vi se osećate odlično. Moguće je da se zaljubite, čak iako niste u vezi odnedavno.

Zdravlje: Ako nađete način da kanališete svoju energiju i prestanete da budete zabrinuti, anksiozni i tužni, bićete jako zadovoljni svojim opštim stanjem. Ukoliko se ne možete pohvaliti dobrim načinima borbe sa nervozom, osretićete čitavu lepezu posledica nervoze, kao što su poremećaj spavanja, apetita, promene raspoloženja koje mogu biti prilično nagle i dramatične. Zato nađite samo svoj put ka smirenju duše i tela.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31