Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U BIKU 23. APRILA 2020. GODINE: Vaga gori u strasti, Jarac ima razloga za veliku radost

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop najavljuje velike promene i novine koje se dešavaju sa ovim mladim Mesecom!

Mlad Mesec se dešava na 3 stepenu Bika koji je stepen egzaltacije gde je on najjači uz konjukciju Urana i kvadrata sa Saturnom što će sigurno doneti promene kada je ekonomija na celoj zemljinoj kugli kao i kod pojedinaca.

Kako je Uran uključen rešenja se donose za budućnost što će najviše biti usmereno na novac, sva materijalna dobra, poslovanja Internetom, proizvodnju hrane i svega što je potrebno za život. Sada je došlo vreme da se trebaju potpisivat novi ugovori, menjati finansiske resurse i doneti ugovore kada je cela svetska ekonomija u pitanju.

Kako je Bik materijalan znak, tako će biti usmerenje biti ka pitanjima kako zaraditi novac, kako rešiti gubitak novca,  šta treba raditi itd.

Kako je Bik povezan sa hranom onda će neke novine biti pokrenute i na tom polju. Sve bitne promene se mogu dešavati 22, 23. i 24. aprila pa dobro obratite pažnju šta i kako treba usmeriti.

Svi horoskopski znaci doživljavaju bitne promene što se razlikuje od položaja na 3 stepenu neke planete položaja polja, karijere itd. Promene koje se dešavaju mogu biti i negativne ili na prvi mah da nam se čine tako ali ipak će biti dobro rešenje za budućnost.

Sa Saturnom u Vodoliji nastupila je u sadašnjosti ono što je bila samo budućnost - razmislite šta bi mogli da radite preko Interneta.

Mlad Mesec u konjukciji sa Uranom nas upozorava da bi trebalo da radimo nešto novo i li da posao koji radite plasirate na neki novi način. Velika buđenja se dešavaju i svest se menja i mase postaju svesne i menja se odnos prema majci Zemlji koja nas hrani i koja nam obezbeđuje egzistenciju. Drugačije se vrednuje i novac.

Vrlo značajna je priroda koja ima lek za sve bolesti pa će i tu da se dešavaju pomaci u lečenju i življenju u prirodi ili u skladu sa prirodom. Kako je Bik hedonista a 3 stepen je stepen jakih osećaja čula svih vrsta pa će ovih dana biti pojačana gde mnogi žele da budu u prirodi da uživaju itd. Ovaj period je plodan i šta god da se pokrene ili zasadi seme ono će doneti plod i uspeh.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI

OVAN

Dragi Ovnovi, vama ovaj mlad Mesec donosi lepe ideje za finansije i kako ih zaraditi. Pojedini Ovnovi grade rade i održavaju svoje postojeće da bi bili sigurni u materijalnom svetu.

Kako je Saturn i Mars u vašem polju prijateljstva, i u toj sferi možete imati neke tenzije.  

Potrebno je napraviti balans između poslovnih i prijateljskih obaveza.  

Pojedini Ovnovi bi mogli imati veće finansijske izdatke pa bi trebalo obratiti pažnju kada nešto kupuju a posebno da se ne zaleću.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je ovaj mlad Mesec odražava na vaš lični izgled da predstavite sebe u novom svetlu. Jednom godišnje se vama dešava mlad Mesec u vašem znaku pa dobro razmislite kako se menjate i prezentujete drugima oko sebe.

Sada je pravi momenat da se promenite i malo popustite sa egoističnim hodom ka ciljevima koji su povezani sa vašim interesom i namerama da se istaknete.

Mogući su konflikti na profesionalnom planu pa pazite da ne odreagujete ishitreno.

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije