Horoskop najavljuje velike promene i novine koje se dešavaju sa ovim mladim Mesecom!

Mlad Mesec se dešava na 3 stepenu Bika koji je stepen egzaltacije gde je on najjači uz konjukciju Urana i kvadrata sa Saturnom što će sigurno doneti promene kada je ekonomija na celoj zemljinoj kugli kao i kod pojedinaca.

Kako je Uran uključen rešenja se donose za budućnost što će najviše biti usmereno na novac, sva materijalna dobra, poslovanja Internetom, proizvodnju hrane i svega što je potrebno za život. Sada je došlo vreme da se trebaju potpisivat novi ugovori, menjati finansiske resurse i doneti ugovore kada je cela svetska ekonomija u pitanju.

Kako je Bik materijalan znak, tako će biti usmerenje biti ka pitanjima kako zaraditi novac, kako rešiti gubitak novca,  šta treba raditi itd.

Kako je Bik povezan sa hranom onda će neke novine biti pokrenute i na tom polju. Sve bitne promene se mogu dešavati 22, 23. i 24. aprila pa dobro obratite pažnju šta i kako treba usmeriti.

Svi horoskopski znaci doživljavaju bitne promene što se razlikuje od položaja na 3 stepenu neke planete položaja polja, karijere itd. Promene koje se dešavaju mogu biti i negativne ili na prvi mah da nam se čine tako ali ipak će biti dobro rešenje za budućnost.

Sa Saturnom u Vodoliji nastupila je u sadašnjosti ono što je bila samo budućnost - razmislite šta bi mogli da radite preko Interneta.

Mlad Mesec u konjukciji sa Uranom nas upozorava da bi trebalo da radimo nešto novo i li da posao koji radite plasirate na neki novi način. Velika buđenja se dešavaju i svest se menja i mase postaju svesne i menja se odnos prema majci Zemlji koja nas hrani i koja nam obezbeđuje egzistenciju. Drugačije se vrednuje i novac.

Vrlo značajna je priroda koja ima lek za sve bolesti pa će i tu da se dešavaju pomaci u lečenju i življenju u prirodi ili u skladu sa prirodom. Kako je Bik hedonista a 3 stepen je stepen jakih osećaja čula svih vrsta pa će ovih dana biti pojačana gde mnogi žele da budu u prirodi da uživaju itd. Ovaj period je plodan i šta god da se pokrene ili zasadi seme ono će doneti plod i uspeh.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI

OVAN

Dragi Ovnovi, vama ovaj mlad Mesec donosi lepe ideje za finansije i kako ih zaraditi. Pojedini Ovnovi grade rade i održavaju svoje postojeće da bi bili sigurni u materijalnom svetu.

Kako je Saturn i Mars u vašem polju prijateljstva, i u toj sferi možete imati neke tenzije.  

Potrebno je napraviti balans između poslovnih i prijateljskih obaveza.  

Pojedini Ovnovi bi mogli imati veće finansijske izdatke pa bi trebalo obratiti pažnju kada nešto kupuju a posebno da se ne zaleću.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je ovaj mlad Mesec odražava na vaš lični izgled da predstavite sebe u novom svetlu. Jednom godišnje se vama dešava mlad Mesec u vašem znaku pa dobro razmislite kako se menjate i prezentujete drugima oko sebe.

Sada je pravi momenat da se promenite i malo popustite sa egoističnim hodom ka ciljevima koji su povezani sa vašim interesom i namerama da se istaknete.

Mogući su konflikti na profesionalnom planu pa pazite da ne odreagujete ishitreno.

PageBreak

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama ovaj mlad Mesec pada u vaše polje duhovnosti, povlačenja, isceljenja, tajni i predaje. Mnogi Blizanci sada mogu da uđu u neki porok ili destrukciju. Potrebno je da budete prisutni a ne odsutni sve vreme.

Ovaj mlad Mesec može kod vas izazvati napetost usled ograničenja pa dobro pazite kako se oslobađate te napetosti i kako se resetujete.

Vi treba dosta stvari da naučite sa Saturnom u Vodoliji pa se ne preporučuje da reagujete impulsivno jer vas to može skupo koštati.

RAK

Dragi Rakovi, vi imate jednu novu situaciju jer tražite saveznika i želite ulazak u novu grupu koja vas zanima zbog zajedničkih vrednosti i interesovanja.

Novi vidici i grupe vas mogu usmeriti najbolje što možete i moguće je da će vam doneti odlične rezultate. Sada je jako bitna zajednica pa se ego treba ostaviti po strani i gledati kako da se uklopi i budete odgovorni u zajednici.

Pojedini Rakovi mogu da dožive i neprijatnosti u svom bliskom okruženju. Ne dozvolite tako nešto.

LAV

Dragi Lavovi, ovaj aspekt je dobar za pokretanje nekih novih poslovnih planova.

Vrlo je bitno da na svom na profesionalnom i poslovnom putu promenite neke stare postavke. Slično je i sa prijateljima, treba da se postavite svrsishodnije. Oprezno i pažljivo pravite odabir u budućim projektima i ciljevima.

Sada je bitna vaša ličnost i kakav utisak ostavljate na društvo i posao koji radite.

Mnogi Lavovi sada treba da pronađu balas između ličnih i porodičnih obaveza. Samopoštovanje i istrajnost su bitni.

PageBreak

DEVICA

Drage Device, kod vas su nastupili monotonija i rutina. Šta biste više voleli? Da li da otpočnete neku avanturu? Ili samo da uključite svoju bujnu maštu?

Svakako da će vam se za vreme mladog Meseca desiti nešto novo u svakodnevnom životu, pa makar to bilo čitanje ili slušanje nečega što vas pokreće ka avanturi.

Pojedine Device mogu imati neke nove blokade i terete zbog Saturna u polju zdravlja i svakodnevnog života i težine posla.

Bez obzira na težinu i strah koji možete imati, vi ipak možete postići nešto što je izgledalo nemoguće samo budite istrajni.

VAGA

Drage Vage, kod vas naglašeno polje resursa, transformacija, zajedničke imovine, nekih dugova pa je pravo vreme da upotrebite svoje moći da bi se sa partnerski odnosi stavili u harmoniju i dogovor.

Izraženi su intima i strasti. Moguće je da u ovim danima budete ranjivi.

Dobro razmislite o zaradi i ulaganju u posao. Ovaj mlad Mesec je u negativnom aspektu sa Saturnom koji je u vašem polju strasti, romantike pa tu može doći do nekog prekida ili prepreke.

Planirajte sa vašim partnerom sve što vas čini srećnim i u čemu možete da uživate.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u sedmom polju partnerstva.

Neki novi pokreti se dešavaju u partnerskim odnosima.

Pojedine Škorpije mogu da se u narednom periodu izuzetno istaći u javnosti. Mogući su neki konflikti sa porodicom ili neke druge nelagodnosti.

Susreti su jako bitni sada posebno oni u četiri oka. Ako se osećate da vam niko ne pruža podršku, čak ni partner, onda se zapitajte koliko ste vi požrtvovani i uključeni u zajednicu.

Bitno je da napravite balans između posla i porodičnih obaveza. Ne reagujte impulsivno u partnerskim poslovima već istrajte do kraja.

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u polju zdravlja, posla, svakodnevice pa, ako želite da pokrenete novi režim ishrane ili svakodnevnih poslova i navika, sada je vreme da to pokrenete.

Sada je vreme došlo da se neke stvari razreše i da krenete neka nova razmišljanja o vašem zdravlju.

Sve što je vezano za detoksikaciju je aktivno pa bi bilo dobro da detoksikujete jetru jer ona od davno ne radi kako treba. Kako je ovaj mlad Mesec u kvadratu sa Saturnom, onda vam to može doneti neko povlačenje ili ograničenje kada je komunikacija u pitanju.

PageBreak

JARAC

Dragi Jarčevi, kada je ovaj mlad Mesec u pitanju, vi možete imati neka nova zadovoljstva, strasti pokrenuti neke hobije.  Mnogim Jarčevima će se ovih dana vratiti osmeh na lice.

Ako imate decu, imaćete period divne zabave, opuštanja i prelepog vremena sa njima.

Svu pažnju poklanjate svom partneru u ljubav , planirate vaše zajedničko vreme ili decu.

Mnogi Jarčevi treba da pokrenu svoju kreativnu inspiraciju i da razmišljaju o svojoj zaradi i novcu.

Zbog kvadrata Saturna i Meseca, ipak se možete osećati malo nelagodno i da vas neke situacije izbace iz takta pa ne reagujte inpulsivno jer to nije vaša osobina.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u polju kuće, porodice i svega što je vezano za četvrtu kuću. Ovaj aspekt pokreće kod vas reorganizaciju i povećanu svest pa vam daje uvid kako vi gledate na svoju porodicu i kuću.

Pravo je vreme da se suočite sa svojim osećanjima, intimom i svojim potrebama.

Kako je Mesec u konjukciji sa Uranom onda vam daje priliku da uradite dugoročne planove za budućnost. Svakako su aktivni neki novi preokreti u korenima, u mestu iz kojeg potičete ili u vašem ličnom kućnom okruženju. Sve se menja preko vaših "leđa" pa istrajte do kraja.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mesec u trećem polju koje je zaduženo za komunikaciju, kao i veze s komšijama, rodbinom.

Komunikacija je jako naglašena pa trebate razmisliti kako povezujete stvari i uski krug ljudi oko vas.

Obratite pažnju na telefonske razgovore, mejlove, razne poruke jer vas mnogi ne mogu u potpunosti razumeti. Mnoge stvari su kod vas tajanstvene pa ipak mnoge osobe to primećuju i vide pa se ne osećajte nelagodno zbog toga. Kako god, pazite kako  komunicirate.  

Astrolog: Željka Knežević