Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA VIKEND DO 16. MARTA 2020: evo koji je dan za optimizam

  Izvor: Foto: Shutterstock

U petak, 13. marta 2020. godine, Mesec prolazi kroz znak Škorpiona.

Ovo je dan koji nosi energiju spoznaje, jer će nam biti data mogućnost da zaronimo duboko i iznesemo na površinu sve što je bilo nepristupačno i skriveno.

Iskoristite ovaj dan za dubok odmor, jer iz stanja mira, možete doći do svih potrebnih odgovora.

U subotu, 14. marta će biti čak dva planetarna aspekta.

Mars će napraviti sekstil sa Neptunom, dok će Sunce napraviti sekstil sa Plutonom.

Mars u sekstilu sa Neptunom nam daje mogućnost da putem vizualizacije otvorimo naš kreativni kanal, ali isto tako će nam biti potrebna velika prisutnost u svemu što radimo.

Ono što je tipično za ovaj aspekt Marsa i Neptuna, jeste da nam na jednom nivou može stvoriti konfuznost, dezorijentisanost ili gubitak sa realnošću, dok nas na drugom nivou vodi u maštanje, sanjarenje i idealizovanje.

Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i lakše materijalizujemo sve što nam je potrebno.

Ovo je dan za meditaciju i kreativno izražavanje, a možemo se i fizički aktivirati kroz jogu ili Tai Chi. Budući da će istog dana Sunce napraviti sekstil sa Plutonom, ovaj aspekt nam donosi snažan osećaj unutrašnje snage i moći, što nam omogućava da se hrabro suočimo sa izazovima.

Budi se velika energija koja nas vodi do potencijalno značajnih transformacija, odnosno velikih postignuća ukoliko je usmerimo u pravom smeru.

Da bismo mogli da materijalizujemo sve što dolazi sa Plutonom, neophodno je da smo snažno integrisani i sposobni da se suočimo sa svim strahovima i izazovima.

U nedelju, 13. marta će Mesec biti u znaku Strelca.

To će dati optimističan pristup svemu što radimo, uz osećaj lakoće. Ovo je povoljan dan za putovanja, edukaciju i nova saznanja.

Budući da će Mesec napraviti kvadrat sa Neptunom, biće važno da svoju energiju fokusiramo na jednu stvar koju želimo. U suprotnom, možemo imati osećaj “razlivenosti” ukoliko svoje aktivnosti pravilno ne raspodelimo.

Iskoristite ovaj dan za sve ono što vašu Dušu raduje, što vas inspiriše i pruža vam osećaj svrhe. 

“Ono što nas najneposrednije usrećuje jeste vedrina uma. Ova osobina je sama sebi nagrada. Zato bi razvijanje vedrine u sebi valjalo staviti ispred svih težnji!”

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija / Milica Mikać

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije