OVAN

POSAO: Vi ste samouveren znak, kao i uvek gurate sve što je ispred vas napred. Imaćete dosta snage da iznesete sve što ste planirali tokom meseca. Niste raspoloženi za stopiranje velikih projekata, posebno oni Ovnovi koji rade u velikim kompanijama. Baš naprotiv , vaš vladar Mars će praviti dobar aspekat u odnosu na Pluton, pa očekujte iznenađenja, nove projekte, više posla, ali i mnogo rada da biste pokrenuli ono na šta ste čekali skoro pola godine. Imaćete zaradu, bez brige, čak vam se ukazuje prilika za brzo sticanje novca. Važno je da uložite u plodne stvari koje će vam doneti još više novca. Opušteniji aspekti za posao tokom drugog dela meseca.
LJUBAV: Zanimljiv je početak meseca jer daje strast, erotiku prenaglašenu, vezu ili poznanstvo sa osobom koja je mlađa od vas. Lepo je da imate ista interesovanja, zajedničke planove, kako biste mogli da unapredite tu vašu novu vezu. Ovan u braku je zadovoljan jer ima motiva da ostane u braku, a to je svakako zajednički posao i novac.
ZDRAVLJE: Žene jako moraju da povedu računa o urogenitalnom traktu. Muški Ovnovi neka obrate pažnju na prostatu i kosti.

BIK

POSAO: Vi ste svesni situacije u kojoj se nalazite, svesni ste da vam posao koji ste zamislili nije toliko naklonjen, ali niste neko ko odustaje. Baš naprotiv, gurate kako sebe, tako i druge, u sve više i više angažovanje. Morate da se strpite, a vaše peto polje kreativnosti se otvara, pa ćete lakše dolaziti do posla, klijenata, potpisati velike ugovore i zaraditi veliki novac. Neki od vas mogu imati dobre poslovne ponude sa bližim zemljama Evrope i tako razviti novu mrežu saradnika. Ovo je mesec prekretnice u vašem životu.
LJUBAV: Dobar mesec za ljubav za sve pripadnike ovog sazvežđa. Sijate i delujete na suprotan pol poput magije. Privlačite pažnju. Zanimljivi ste ne samo po svom izgledu, već i po svojoj harizmi. Inspirišete patnera na sve moguće načine. Konačno ostvarujete pravu i normalnu vezu koju ste tako dugo čekali. Ako ste u braku, morate da vodite brigu o partneru. Često je emotivno nestabilan, traži pomoć od vas. Morate da ga stabilizujete jer on to jednostavno - ne zna.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju pre svega na digestivni trakt koji može biti osetljiv posebno u ovom periodu. Česte nervoze tokom avgusta su vam nanele štetu želucu. Mislite pozitivnije.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da napravite prave izbore jer retro Merkur izlazi iz hoda i kreće direktno polovinom meseca. Početkom meseca imate dobru priliku sa saradnicima koji dolaze iz raznih delova sveta. Osoba koja je na položaju može da vam pomogne. Dosta profesionalnih sugestija, izazova, će dobro doći, još ako budete imali dobre saradnike, poput Vodolije, Škorpije ili Vage. Čuvajte novac ili bar pripazite u drugoj polovini meseca kada su aspekti teži, daju idealizaciju, pa preti mogućnost preteranog trošenja ili gubitka novca. To vam sigurno ne treba u periodu kada počinjete nove projekte.
LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće izazove na radnom mestu. Biće tu više osoba koje bi vam se dopale, pa se može desiti da upadnete u mrežu sopstvene mašte ili da preterujete u zahtevima prema osobi kojoj se sviđate. Ako ste u braku, vezi, onda je ta zajednica ustaljena, ponekad veoma dosadna. Promenite nešto, unesite dinamiku, dobar period pred kraj meseca.
ZDRAVLJE: Bubrezi, krv, pritisak su slaba tačka tokom meseca. Važno je da se ne iscrpljujete previše, izlažete bespotrebnom trošenju energije na nebitne stvari.

RAK

POSAO: Tokom meseca nije vam bitan samo novac već i položaj, prestiž. Očekujete da dobijete unapređenje. U pravom trenutku ćete reagovati kroz dobru komunikaciju sa saradnicima. Svakako da će vam oni pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Mnogi će imati previše obaveza oko otvaranja privatnog biznisa. To bi bilo dobro da rešite do 9. septembra. Druga polovina meseca je opisana Venerom iz vašeg drugog polja, pa stoga budite pažljivi u komunikaciji, iskoristite da dođete do cilja diplomatijom.
LJUBAV: Ljubavna harmonija je najvažnija za jednog Raka. Kako god, bili u vezi, braku ili sami, možete da iznesete tu energiju. Ako ste u stalnoj vezi imaćete divan period pun strasti, strast koju niste dugo imali. Ako ste sami, onda očekujte susret sa srodnom dušom koja je emotivna koliko i vi!
ZDRAVLJE: Prva polovina meseca je otežana kroz slabiji imunitet. Pokušajte da se hranite drugačije, čajevima, zdravom vodom, da izbegnete razne upale.

LAV

POSAO: Prvi deo meseca je vezan za putovanja. Retro Merkur vas gura da idete, da ne stajete na tom svom putu. Posle petnaestog septembra imaćete posla preko glave ukoliko budete radili poslove koji zahtevaju put u inostranstvo i nazad. Za poslove koje budete radili tokom tog perioda, a vezani su za prodaju na veliko, morate da obezbedite dobre kupce jer ćete zaista zaraditi dobro. Mnogi očekuju od vas da uspete, zaposlite nezaposlene, unapredite one koji su stali sa svojim idejama. Znanje, iskustvo, energiju čuvajte za sebe.
LJUBAV: Imaćete unapređenje ljubavnog života. Sve ćete podrediti osobi koja bi vam pružila svo zadovoljstvo ovog sveta. Lepo poznanstvo, susret, nova veza, sve je otvoreno da uspete na emotivnom polju. Oni koji su u braku mogu biti tokom meseca razdvojeni, posebno ako preterano rade, putuju ili se bave poslovima organizacije. Ne zapostavljajte voljenu osobu, uvek nekako ispadne loše po vas.
ZDRAVLJE: Morate da pazite na kosti. Noge vam otiču. Može biti razlog i krvni pritisak. Savet je da svakako obratite pažnju na telo, da ga previše ne iscrpljujete.

DEVICA

POSAO: Posebno oko polovine septembra biće naglašena energija na poslu. Vaš vladar će krenuti direktno, pa možete da odahnete. Imaćete osećaj da niste u stanju da stanete. Mnogo obaveza, posla, saradnika. Defile kroz firmu, kompanije, biće toga previše. Pitanje je samo da li možete to sve da izdržite. Ako radite u velikoj kompaniji onda ćete od nadređenih imati zadatak koji morate da odradite. Ako se spremate da radite za ljude koji su od državne važnosti onda morate pored svog znanja, stručnosti, posedovati i spremnost na "nemoguću misiju".
LJUBAV: Dobra komunikacija, volja, druženje daju da se opustite i prepustite ljubavi. Bićete upućeni na osobu koja je spremna sve za ljubav da pruži. Može vas podstaći jedna Vodolija, ili Bik koji čeka duži period na vašu odluku.
ZDRAVLJE: Disajni putevi osetljivi. Vaš vladar Merkur je u Devici, može da donese problem pluća.

VAGA

POSAO: Novac će vam biti veoma važan, pre svega potreban, da možete da uložite u mnoge stvari. Potrebno vam je da nađete brži i efikasniji način da pokrenete posao i ljude oko vas. Vaš vladar Venera će biti u 12. polju psihe, tajni, pa možete imati problem na radnom mestu sa ženama koje su ljubomorne na vašu snagu i snalažljivost. Čuvajte se od 20. septembra. Možete da očekujete preokret, nov posao, nove ljude oko sebe, bolju komunikaciju. Više ćete se baviti dokumentima, verovatno ćete potpisati neki važan ugovor za dalju budućnost. Pomoć tražite od Lava ili druge Vage.
LJUBAV: Vaš vladar Venera se kreće 11. poljem prijatelja, primljene ljubavi. Potreba za ljubavlju je naglašena. Oni koji su u braku ili vezi imaće priliku da se otisnu u tajnu vezu, posebno u drugoj polovini meseca. Ako ste slobodni, sami, za vas će privlačan biti jedan Strelac koji želi da vam pokloni ljubav i srce. Iskoristite tu lepu priliku koja se javlja retko.
ZDRAVLJE: Prehlade, donji deo kičme, lumbalni deo osetljiv. Morate da se pričuvate. Ne preterujte sa radom.

ŠKORPIJA

POSAO: Zanimljiv mesec za sve pripadnike ovog sazvežđa. Imate odlične aspekte da se pokrenete na nove projekte. Sijate i zračite posebnom snagom i energijom. Posebno kada Venera zrači iz vašeg polja karijere, uspeha i moći. Fatalni ste za okolinu i sve one koji žele da rade sa vama. Razmišljate duboko o svakom potezu, a biće vam potrebna i diplomatija. Karijera vam je u usponu i imate priliku da radite i u inostranstvu. Morate da povedete računa o novim saradnicima tokom druge polovine meseca. Dobićete dodatne informacije za svakog od njih
LJUBAV: Imate retko dobar period za ljubav i stabilizaciju. Niste neko ko želi samo avanturu. Ovo je period kada srećete sudbinsku osobu, fatalnu ličnost koja će vas ostaviti bez daha. Nova ljubav, poznanstvo u društvu ili na poslu, biće to prava osoba koja će vas osvojiti i možete da računate na stabilnost. Ako ste u braku, ovo može biti period pomirenja, vraćanja prave ljubavne energije, iskrenih reči, pomaganja jedan drugome. Uživajte u svom braku.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je da se više krećete, fitnes, sport su naglašeni za ovaj period kao vid isceljivanja.

STRELAC

POSAO: Sve vam je naglašeno kroz jaku psihu i dobro raspoloženje. Imaćete dosta posla, posebno ako idete u inostranstvo i ako su ti poslovi vezani za spoljni svet. Dobre aspekte imate za sve poslove veletrgovine, poslove sa medijima, hotelima, restoranima, luksuznim putovanjima. Možete biti i PR u nekom velikom kompleksu. Druga polovina meseca je naglašena za one koji rade kancelarijske, ekonomske poslove. Mada povedite računa pred kraj samog meseca, jer neće biti povoljni aspekti za novac. Morate dobro da povedete računa, kako ćete uložiti i trošiti. Očekujte uplatu poslednjeg dana u mesecu.
LJUBAV: Privlači vas strast. Nešto novo vam se dešava. Ukoliko ste u braku, onda morate da pokažete izvesnu toleranciju za odnos u toj zajednici. Mislite često na sebe, nije vas briga za osobu koja živi sa vama. Ponekad ste preterano sebični. Vaša zadovoljstva su na ceni. Ako ste sami, onda ćete imati tajnu vezu, koja vam može kasnije poslužiti kao podrška za posao.
ZDRAVLJE: Niste baš dobro sa zdravljem. Vi ste po prirodi optimistični, ali morate da povedete računa o svemu. Posebno obratite pažnju na butnu kost, kukove. Problemi mogu biti vezani i za pritisak ili neredovnu ishranu.

JARAC

POSAO: Niste opterećeni, ali isto tako dobro planirajte kako da organizujete posao koji želite sami da radite. Ovan, Lav pa i sumnjičavi Strelac mogu biti od pomoći. Zajedno možete mnogo toga da postignete. Interes svi imate i zajednički rad će se isplatiti. Novac vam je važan jer ćete igrom sudbine doći do dobitka posle 10. septembra, pa bi bilo dobro da nov posao započnete oko 15. septembra, tačnije u drugoj polovini meseca. Vodite računa pred kraj septembra, jer ćete imati neplanirane troškove.
LJUBAV: Emotivni ste. Sve više želite da pokažete ljubav i osećanja. Potreban vam je neko iskren. Bićete u dobrom periodu u prvoj polovini meseca. Preko prijatelja ili na nekim većim skupovima možete da očekujete lepo poznanstvo. To će biti osoba koja ima i te kako lepe manire, vaspitanje, dobar posao. Ako ste u vezi, onda morate da prestanete da idealizujete tu osobu. To može biti zanesenost, ali nikako iskrenost i pravo biće za vas. Ako želite da raskinete onda to uradite, bez čekanja na bolje dane.
ZDRAVLJE: Koristite lečenje alternativnim metodama. Povedite računa o digestivnom traktu. Moguć gastritis, ili previše uzimate hladnu tečnost, ljute začine, kisele, koje vam oštećuju grlo.

VODOLIJA

POSAO: Važan je sam početak meseca, jer vi ste savršeni kada sami radite. Imate dosta toga da pokrenete i nećete se okrenuti čekanju i prepuštanju sudbini. Posao koji je pred vama daće dosta saradnika o kojima morate da brinete ili da ih dodatno edukujete. Sebe ste postavili za autoritet i tako će biti. Važni su datumi za novac, zaradu, uplate na konto. Tada možete da očekujete olakšanje, ali Vodolije znaju da se opuste, da skrenu sa plana rada i tako odu u troškove koji im nisu potrebni. Dobra komunikacija sa saradnicima može pomoći tokom celog meseca.
LJUBAV: Povratak na staro ne treba da bude, jer ovaj mesec donosi mnoge mogućnosti za susret sa novim partnerom koji može da izmeni dalji emotivni tok. Ipak mislite na jednog Lava, koji vam je muke zadao tokom letnjeg perioda. Tako će biti i sada, ali gledajte da ga postavite na svoje mesto jer njegova neobuzdana priroda zna da zavara, zavede pa ostavi, što bi bilo loše za vaše srce.
ZDRAVLJE: Previše se iscrpljujete. Morate da vodite računa o svom organizmu, posebno u dane velikih temeraturnih promena, razlika, jer možete imati kasnije ozbiljnijh posledica.

RIBE

POSAO: Potrudite se da radite što više, da istaknete koliko ste ustvari ambiciozni, i neće biti problema za vas. Ovo je inače odličan mesec za sve one koji žele da započnu nešto novo, posebno ako je to umetnost, mediji, tv. Vaša planeta Neptun, iako u težem aspektu sa Suncem, Marsom i Merkurom, daće vam da dobro razmislite sa kim radite ili jednostavno obratite pažnju na saradnike. Druga polovina meseca može biti okrenuta onim pripadnicima sazvežđa koji se bave poslovima nauke, istraživačkog rada, inovacijama.
LJUBAV: Potrebna vam je osoba koja će vam pomoći da bolje sagledate svoje unutrašnje biće. Može biti Škorpija ili Bik, ali vi nekako više težite vazdušnim ili vatrenim znakovima. Ovo je idealan period za sve one koji žele da se upuste u vezu sa nekim ko je van vaše države. Ako ste u braku znate da trpite, popuštate partneru, ali nemojte da dozvolite da vam ta osoba kroji život. Pronađite sebe, prepoznajte svoje prave osećaje, onda neće biti mučenja.
ZDRAVLJE: Skloni ste raznim infekcijama, bakterijama. Morate da pazite da ne konzumirate previše alkohola, jer narušavate nivo šećera u krvi, pa samim tim razvoj bakterija je pogodan na takvom tlu.