Mesečni horoskop za finansije, karijeru i mogućnost dobijanja posla u oktobru 2020. godine!

Ovan

Venera će 2. oktobra ući u znak Device i doneće vam mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju usluga, što će vam doneti nove klijente i omogućiti bolju zaradu.

Odnosi sa radnim kolegama će se poboljšati jer ćete pokazivati više volje za konstruktivnu saradnju. U prvoj dekadi oktobra Merkur će praviti opoziciju sa Uranom.

Bićete skloni da povlačite nepromišljene finansijske poteze koji bi vam mogli naneti štetu i gubitke. Izbegavajte da se zadužujete i obratite posebnu pažnju na tekuće troškove. Mars će praviti kvadrat sa Plutonom koji će vam stvarati komplikovane situacije na poslu i u odnosima sa nadređenima.

Bićete skloni ishitrenim potezima, a ako se poslužite nedozvoljenim radnjama bićete pozvani na odgovornost. Prema vam će neko da vrši pritiske i podmetaće vam razne prepreke kako bi usporio vaš napredak u karijeri.

U drugoj dekadi oktobra Sunce će praviti kvadrat sa Jupiterom, što će dovoditi do pravnih teškoća i do neslaganja sa poslovnim partnerima. S druge strane, uspećete da izbegnete ozbiljne teškoće zahvaljujući veštim potezima i intuiciji.

 Zbog niza izazovnih aspekata koji će vam stvarati prepreke, druga dekada oktobra biće vam komplikovana na poljima javnosti i menadžmenta, u oblastima, administracije i usluga. Imaćete velike teškoće u poslovnim odnosima što će zahtevati kompromisna rešenja.

To će se negativno odražavati na vaš finansijski uspeh. 14. oktobra Merkur kreće retrogradno, što će dovoditi do teškoća na polju platnog prometa. Izbegavajte da se zadužujete. U trećoj dekadi oktobra Venera će praviti trigon sa Plutonom i Saturnom. Ostvarićete napredak u karijeri zahvaljujući veštini pružanja usluga.

Venera će 28. oktobra ući u znak vage gde je snažna, što će vam doneti bolje poslovne odnose i popraviti finansije. Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima komunikacija, kao i u svemu gde se traže kreativne veštine. Honorarni poslovi mogu da vam se isplate.

Bik

Vaš vladar Venera ulazi u znak Device 2. oktobra i donosi vam ideje kako možete da iskoristite vaš kreativni potencijal. Kako je Venera u Devici u padu i slaba, to će od vas zahtevati dosta napora, a nedostajaće vam odgovarajući osećaj da vašu kreativnost sprovedete u delo dovoljno delotvorno da biste bili zadovoljni vi i vaši klijenti.

Merkur će praviti opoziciju sa Uranom koji prolazi kroz vaš znak. U odnosima sa poslovnim partnerima doći će do neočekivanog razilaska jer nećete uspeti da se usaglasite oko zajedničkih planova. Do teškoća će doći i ako se bavite javnim poslovima i nešto od planiranog će biti otkazano na vašu štetu.

Kvadrat Marsa sa Plutonom vas upozorava da vam podrška koja može biti finansijska ili neke druge vrste, može biti uskraćena posredstvom spletki vaših tajnih neprijatelja. U drugoj dekadi oktobra trigon Venere sa Uranom omogućiće vam da uz korišćenje novih pristupa poslu dođete do efikasnijih rezultata.

Nepovoljni aspekti Sunca sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom vas upozoravaju da nije povoljno vreme za saradnju sa inostranstvom. Merkur će 14. oktobra krenuti retrogradno u vašem polju javnosti na tom polju će vam donositi nesporazume i razne teškoće, kao i u odnosima sa poslovnim partnerima.

Ovo nije dobro vreme za sklapanje ugovora i sporazuma. Pazite šta potpisujete. Zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom mogli biste imati finansijske gubitke.

U trećoj dekadi oktobra Venera će praviti trigon sa Plutonom i Saturnom, što će doprineti rešavanju teškoća na koje ste nailazili u vezi finansija i u velikim i dugoročnim projektima. Bićete u mogućnosti da dobijete podršku koja vam je neophodna, posebno onu finansijskog tipa.

Ulazak Venere u znak Vage 28. oktobra doneće vam mogućnost da pokrenete nešto novo na polju usluga i ostvarite profit. Nezaposleni Bikovi će iskoristiti svoje kreativne veštine kako bi na konkursima za zapošljavanje zauzeli bolje pozicije i osigurali dobijanje zaposlenja. Možete dobiti posao u menadžmentu i pravnim oblastima.

Blizanci

Venera će 2. Oktobra ući u znak Device gde je u padu i slaba, što će vam otežavati da se organizujete u završnoj fazi pojedinih poslova, pa će vam se dešavati da budete primorani da neke rokove odlažete i pomerate za kasnije.

Opozicija Merkura sa Uranom će vam doneti nesuglasice sa radnim kolegama i neočekivane neprijatne situacije u radnom okruženju. Čuvajte se tajnih neprijatelja jer će vam spletkariti iza leđa. Mars će praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam nesuglasice sa saradnicima oko raspodele zajedničkih obaveza i oko finansija.

NOVČANI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020: Rak gubi i poverenje i novac, Vodolija pravi mnoge greške
Shutterstock  

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020: Škorpija ima kosmičku šansu, Vaga se ljuti bez potrebe

Teškoće na koje ćete nailaziti u timskom radu i saradničkim odnosima negativno će se odraziti na platni promet i može dovesti do gubitaka. Nailazićete i na sukobe sa osobama od autoriteta. Sunce će 11. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i tog dana izbegavajte finansijske rizike i bavljenje nečim u čemu nemate dovoljno iskustva.

U suprotnom ćete imati gubitke. Sekstil Jupitera sa Neptunom će vam omogućiti da uz pomoć intuicije dođete do načina koji će vam omogućiti da prevaziđete smetnje i poboljšate zaradu. Opozicija Sunce sa Marsom dovešće do napetih odnosa sa saradnicima i osobama na višem položaju od vašeg, pa je najbolje po vas da pristanete na kompromis u vezi spornih pitanja.

Merkur će 14. oktobra krenuti retrogradno i dovešće do nesporazuma sa radnim kolegama, što će vas ometati u organizaciji radnih obaveza. Teškoće i kašnjenja će iskrsnuti i na polju platnog prometa. U trećoj dekadi oktobra Venera će praviti trigon sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će vam omogućiti da prevaziđete zastoje u rešavanju finansijskih obaveza i uvećate saldo na vašem računu.

Ulazak Venere u znak Vage 28. oktobra će pojačati vaše kreativne sposobnosti. Pružiće vam šansu da se dokažete na kreativnom polju i zaradite.

Nezaposleni Blizanci će nailaziti na teškoće u nalaženju stalnog zaposlenja ali će imati dobre šanse u oblastima dizajna, prosvete i u sektoru finansija. Honorarne poslove ćete lako pronalaziti i dobijati.