OVAN

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Raka 7. avgusta doneće vam više vremena za dom i porodicu, što će prijati i vama i vašem emotivnom partneru. Više vremena ćete provoditi zajedno. Možete da odete i na zajednički odmor.

Ukoliko ne budete u mogućnosti da negde otputujete, uživaćete u zabavnim aktivnostima za koje ćete imati inicijativu i dobre ideje.

U drugoj polovini avgusta Venera će praviti sekstil sa Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom što će vam doneti pozitivne promene i svežinu u odnosu.

Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do nesuglasica zbog toga što ćete biti prezauzeti obavezama i nećete imati vremena za voljenu osobu.

Ako ste slobodni:

Više vremena ćete provoditi kod kuće i tokom prve polovine avgusta biće moguća samo poznanstva na daljinu koja vas neće naročito zanimati u emotivnom smislu ali će vam dobro doći da ispunite vreme prijatnom komunikacijom.

U drugoj polovini avgusta Venera će praviti sekstil sa Uranom i jedno poznanstvo od ranije će postati aktuelno. Počećete da se viđate ali ćete primetiti da postoje kod druge osobe stavovi u suprotnosti sa vašim.

To će dovesti do zahlađenja.

Stariji Ovnovi će biti zainteresovani za prolazne avanture, posebno u drugoj polovini avgusta kada će sa jednom osobom započeti da se viđaju intimno.

Vaša intimna viđanja će kratko trajati jer ćete ubrzo shvatiti da niste jedno za drugo.

BIK

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi avgusta izazvaće sukobe sa partnerom zbog teškoća da odete na putovanje i na zajednički odmor.

Izvor tih teškoća će biti više u okolnostima oko vas nego do vas dvoje ali će izazvati kod oboje veliko nezadovoljstvo koje će se negativno odraziti na vašu vezu.

Doći će i do otkrivanja tajni koje ste krili jedno od drugog. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom što bi moglo da vašu vezu dovede na korak do raskida jer ćete biti suočeni sa uvidom u nekorektne postupke koje ste oboje pravili zbog nezadovoljstva vašim odnosom.

Trigon Sunca sa Marsom će ublažiti ove probleme ali će vam trebati dosta vremena i strpljenja kako bi vaš odnos postao stabilan.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam nije pogodan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Već na samom početku avgusta pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vas duže vreme veoma privlači fizički.

S druge strane, sa tom osobom ćete imati ljubomorne scene i nećete moći da se složite na drugom polju osim u intimnim odnosima. Strasti će biti prejake. Do kraja avgusta ćete se umoriti od svega, a kvadrat Marsa sa Saturnom će dovesti do prekida tajne veze.

Stariji Bikovi će nailaziti na brojne prepreke u pokušajima da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Nećete hteti da priznate sebi da ta osoba nije neko s kim možete da se složite. Na kraju ćete se razočarani u neuspeh povući u sebe.