Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA VLADAVINU RAKA DO 22. JULA 2020: Devica pred pomirenjem, Vodolija dobija ljubavna krila

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN (21.3 - 20.4)

POSAO

Muče vas neki nesporazumi vezani za finansije. Međutim, to nije ništa što bi trebalo toliko da naglašavate. Ovaj period je obeležen jednim dobrim aspektom koji, u vašem slučaju, predstavlja stabilizaciju na svim nivoima, pa i na novčanom.

Ukoliko vaš posao ima bilo kakve veze s nekretninama, onda su mogući veći problemi. Od kraja perioda stiže značajniji finansijski priliv, ali i prilika da sastavite posao i zadovoljstvo. Pravo je vreme kratko putovanje, produženi vikend ili zasluženi odmor.

LjUBAV

Očekuje vas velika dinamika na ovom polju. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi.

A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon problematičnog početka odnos može da preraste u nešto trajno. Potrebno je da s reči pređete na dela i tako pokažete da su vam namere ozbiljne.

ZDRAVLjE Problemi sa sinusima.

BIK (21.4 - 21.5)

POSAO

Osećate da vam se nešto sprema. Svesni ste vibracija koje nagoveštavaju da su blizu promene nakon kojih više ništa neće biti isto. Ipak, nije pravi trenutak da svoje utiske iznosite javno, morate razumeti da drugi ljudi možda ne mogu da vide ono što je vama tako kristalno jasno.

Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to pravedno.

Oprezno birajte svaku reč kako se ne biste nehotice uključili u tuđe probleme, pa se zbog toga kasnije izvinjavali.

LjUBAV

Ne uspevate da savladate loše raspoloženje jer ste usredsređeni na minule događaje. Istovremeno, stičete nove uvide, pa postajete svesni svojih grešaka. Ipak, vaš ego ne dozvoljava da se vratite nazad i inicirate razgovor kojim biste nešto popravili.

Ogromna neodlučnost razvija u vama silnu tenziju koja preti da eksplodira ka osobama koje nisu krive. Na kraju ćete se zapitati šta ste time dobili i da li vam je sve to trebalo.

ZDRAVLjE Zubobolja.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

POSAO

Problemi sa finansijama. Uzdrmane su vam sve vrednosti, ali to ne uzimajte preozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca.

Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretačete u malu pobedu kojom, ustvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Budite mudri, završite sve što je potrebno, ali ne obrazlažite nikome svoje razloge i stavove.

LjUBAV

Mešate ljubav i strast. Platonska veza koja se zasniva na tajnom dopisivanju ima prirodu da preraste u ozbiljno strastvenu avanturu koja može da se završi na neprijatan način.

Da biste izbegli probleme, zaobiđite koketiranje bilo koje vrste, a naročito putem poruka i na društvenim mrežama. Budite sigurni da će pre ili kasnije i najveće tajne isplivati na svetlost dana, a to može za vas da bude neprijatno.

ZDRAVLjE Alergije.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije