Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI HOROSKOP ZA APRIL 2020: Rak stabilizuje finansije, Lav menja ljubavni status

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za maj 2020. godine!

OVAN

POSAO

Mars u Biku, simbol ambicije i incijative, impulsivnosti, samopuzdanja i odlučnosti nalazi se u znaku svog izgona. Šta ovo znači za Ovnove? Znači da postajete usporeniji i pasivniji.

Imate problem da tokom maja ostvarite ciljeve. Pada vam inicijativa i radna energija. Postajete sputani što bi moglo dovesti do nezadovoljstva, a time i do pojave osećaja agresivnosti. Reagujete sporo i trudite se da ostanete mirni, ali ćete biti vrlo svojeglavi. Sada gomilate u sebi sve ono što ne možete da ispoljite.

Kada dođe vreme za ispoljavanje to će biti u vidu eksplozije. Zato nađite meru i redovno se oslobađajte negativnih emocija. Mars je u opoziciji sa Saturnom preko ose 2/8 i Bik/Škorpion. Upozorava na oprez sa novcem, pozajmicama i kreditima. Ako ste već opterećeni kreditom, tada morate pronaći solomonsko rešenje jer izgleda da ćete se naći u situaciji koja zahteva veliku veštinu da se prevaziđe.

LJUBAV

Ovo je vreme u kome je eros naglašen pa je eros i sila koja pomiruje. Ako ste bili sa partnerom u svađi, sada se možete pomiriti. Ako ste bez partnera, sada ga ćete ga naći.

U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi ako sami ne budete tražili probleme. Ovo je vreme kada možete srušiti ograde i uraditi sve za ljubav iz strasti.

Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo i da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali. Sada nije moguće razumno razmišljati, ali je moguće postaviti podsetnike kao što je Cezara podsećao sluga kada je ušao u Rim rečenicom koju mu je stalno ponavljao:“Seti se, ti si samo ljudsko biće“.

Ovnovi koji su u braku imaće podršku partnera koji će biti odlučan, stabilan i pouzdan. Ne budite egocentrični već rešenja za nastale situacije prepustite njemu.

ZDRAVLJE

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje dozu vitalnosti i čuva vas, popravlja vam kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi. Ovog meseca od pomoći vam je muzika za opuštanje.

BIK

POSAO

Stelijum planeta u vašem znaku ističe vas i dovodi u centar pažnje. Ambiciozni ste, odlučni i spremni da, ako treba, idete i glavom kroz zid. Istina, vi ste i tvrdoglavi, ali nema potrebe da radite bilo šta „na mišiće“ jer umete da upotrebite i mnogo suptilnije metode. Diplomatija, strpljenje i čekanje daće dobre rezultate.

Imaćete problem sa Marsom koji je sve drugo samo ne strpljiv. Neki će biti spremni i da zarate da bi srušili birokratski sistem i totalitarnost. Imajte na umu da je svemu potrebna struktura pa prvo svojim planovima dajte formu, a nakon toga delujte. Sada ćete imati problem sa redom i disciplinom, sa kašnjenjem i ponavljanjem, sa odgovornošću i uslovljavanjem.

Možete biti opterećeni što će izazivati osećaj frustracije. Mogli biste se osećati potlačenim, a ovo dovodi do besa koji sada ima tendenciju da bude i destruktivan. Većina Bikova će se izboriti za svoj status i delovati odlučno u realizaciji planova. Rasteretićete se nepotrebnih ograničenja i zrelo preuzeti kormilo svoga života u sopstvene ruke.

LJUBAV

Mars i Venera u Biku stavljaju akcenat na seksualnu energiju. Odbacite tugu, krivicu i žalost. Dozvolite sebi da izgubite kontrolu, da se zabavite i date srcu oduška. Saturn vam donosi suzbijanje, krutost i ogranjičenja.

Traži čekanje i prihvatanje i donosi umor, patnju i bol. Za sve postoji vreme, pa i za radost i tugu. Svakako nećete izbeći odgovornost, ali ako patnja traje, a nemate kanal da uhvatite ravnotežu, razbolećete se . Ako ste u braku, predstoji vam period koji će iskušavati snagu volje i strpljenje.

Ako u brak ulazite, trebaće vam dosta mudrosti u budućnosti. Ako se ulazak u brak odlaže, postoji nešto što je od vas pametnije, što vas štiti i čuva od nevolja koje biste da sami sebi natovarite.

Mlađe osobe su pred realizacijom veze koja se idealizuje. Očaranost može postati razočaranost.

ZDRAVLJE

Stres, nervoza, napetost, bes, ljutnja i ostale negativne emocije uzrok su problema.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije