Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA APRIL 2020: Device preterano brinu zbog zdravlja, Ribe vrlo uznemirene početkom meseca

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Tokom aprila 2020. godine dobro ćete se osećati, uprkos pretrpanosti poslom i obavezama, vaši ciljevi poguraće vas preko sopstvenih granica. U zadnjoj dekadi meseca moguće je više stresnih okolnosti, najčešće prouzrokovanih vlastitom tvrdoglavosti ili reakcijama na tuđe ideje.

Nemogućnost da vidite kroz oči drugih može se odraziti na fizičkoj ravni i stvoriti poteškoće s očima. Najbolje je da posetite oftalmologa, ali istovremeno se zapitajte šta odbijate ili ne želite videti oko sebe.

Ako se kontrolišete i ostanete pribrani, možete biti uspešni na svim životnim poljima. Imajte na umu i druge ljude i njihove ideje!

BIK

Iako se ne naziru zdravstveni problemi, trebalo bi izdvojiti vreme za sebe. Ugodite sebi. Možda obavite kontrolu ili se odlučite za preventivne mere, posebno ako ste svoje zdravstveno stanje zanemarivali u zadnje vreme.

Sunce prolazi kroz Bika, od 19. aprila 2020. godine što se povoljno odražava na vaše zdravstveno stanje. Izgledaćete i osećaćete se sjajno.

Kada se radi o odlukama koje ste doneli u prošlosti, bićete mirni, ali i kada se radi o novim odlukama koje ćete morati doneti, vezano za porodica ili dom. Bilo bi dobro da se više bavite vežbom kako biste bili u boljoj formi.

Iskoristite povoljan uticaj tranzita tokom aprila, poradite na svojim veštinama kako biste ostvarili što više.

BLIZANCI

Nije tajna da već neko vreme prolazite kroz fazu unutrašnje transformacije koja uključuje bolno istraživanje, traganje i odvajanje od nekih osoba, situacija, mesta i smera.

Tokom aprila 2020. godine postaće vam jasno da je sve to trebalo odviti se za vaše dobro i da jedino čišćenjem svog života možete stvoriti mesta za nešto novo i zdravo.

Ulazite u fazu u kojoj ćete se moći osloboditi poroka ili ćete se odlučiti za neki oblik detoksikacije, uz stručnu pomoć, kako biste se rešili zavisnosti, čak iako se radi o emotivnoj.

Imaćete potporu od svih oko vas, ali ako vi ne uložite trud, ništa od promena. Budite oprezni ako ste već imali problema s metabolizmom.

Budite strpljivi i dajte sebi vremena kako biste stvorili novo viđenje sveta i života! Odgovor na sva vaša pitanja uključuje promenu vaših stavova i mišljenja o onom što je zaista vredno u vašem životu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije