Mars je ušao u Vodoliju i čeka Veneru koja ulazi u Blizance 3. aprila 2020. godine.

Oba znaka su vazdušna pa se već početkom meseca oseća ljubav kroz vazduh. Venera će biti sve do 7. avgusta u Blizancima gde se dešava i retrogradno kretanje dok će Mars biti u Vodoliji sve do 12. maja. Ovaj aspekt planeta, ljubavi, požude, strasti gde Mars daje romantičnoj i osetljivoj Veneri lakoću ljubavi i sreće.

Venera u Blizancima hoće i želi da bude prijatelj sa svima ali nije sklona vezivanju, dubokim odnosima i vezivanju.

Pojedine osobe će želeti određenu slobodu dok će mnogi hteti da putuju, kreću se, druže, pa - kako smo u situaciji izolacije - može biti teško sve da se izdrži.

Mnogi će da komuniciraju sa braćom, sestrama, prijateljima ,komšijama preko raznih internet mreža. Svi koji vole da čitaju, pišu knjige, dnevnike, pesme mogu svoje vreme da provedu lepo iako je izolacija. Ako vam je Venera negativno aspektovana onda može doći do nestabilne i nesigurne ljubavi tj. flerta i površnog pogleda na ljubav i brak.

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI U LJUBAVI

OVAN

Mnogi Ovnovi mogu u ovom periodu imati maksimalno uživanje sa svojim partnerom. Dolazi do buđenja strasti i obnavljanja kao nekad od ranije. Izlivi emocija i obasipanje ljubavlju partneru će izuzetno prijati. Slobodni Ovnovi mogu krenuti u potragu za svojom srodnom dušom što je sigurno da će je sresti i upoznati .

BIK

Kod vas je pojačan libido i strast pa možete imati dosta seksualne aktivnosti bez obzira na to da li ste u braku, vezi ili ste slobodni. Mnogi Bikovi u potrazi za srodnom dušom gledaće i njihovu materijalnu stabilnost. Bikovi koji su u braku ili vezi osećaju i nove strasti pa vam predstoji uživanje sa partnerom. Ako vam je Venera negativno aspektovana, onda će vaše neke grehe ispraviti moć vašeg ubeđivanja.

BLIZANCI

Kod vas će Venera boraviti više meseci pa će vaš šarm i harizma izbiti u prvi plan. Vi ste sada zvezda na nebu i ako ste u braku ili vezi može sredinom meseca doći do nerazumevanja. Pojedini Blizanci mogu ući u brak dok pojedine bude iskre strasti i velike ljubavi tj. zaljubljivanja. Mnogi slobodni Blizanci mogu sresti i upoznati svoju sudbinsku ljubav.

PageBreak

RAK

Kod vas su se tako planete poslagale da možete osećati veliku transformaciju i strast pa to može biti i tajna ljubav. Pojedini Rakovi zbog Plutona u Jarcu mogu imati i probleme u vezi ili braku. Stvari se ipak smiruju krajem meseca. Slobodni Rakovi će imati šansi za ulazak u vezu ali oni gledaju dlaku u jajetu - sve im smeta.

LAV

Venera i Mars prave aspekt pa je naglašena strast između vas i vašeg partnera iako su moguće tenzije još iz prošlog meseca. Druga polovina meseca sve dolazi na svoje pa će mnogi u brakovima i vezama uživati. Slobodni Lavovi mogu imati priliku da uđu u vezu ali oni gledaju da je to neko iz njihove branše ili sarađuju poslovno.

DEVICA

Aspekt Venere i Marsa vama donosi neki vid oslobađanja pa možete biti manje posesivni dok će vam Venera iz Blizanaca dati veću slobodu komunikacije kada je ljubav u pitanju. Postajete svesni da voljenoj osobi treba više slobode. Pojedine Device mogu imati priliku da prevare partnera pa sve na kraju zavisi od vas. Slobodni imaju priliku za vezu dok svim Devicama krajem meseca se budi strast.

VAGA

Vi ste prepuni emocija i želje za ljubavlju dok se Venera i Mars udružuju sa vašim Suncem što je fenomenalno za ljubav. Napokon dolazi stabilnost u ljubavi. Mnoge Vage se prosto zabavljaju i uživaju u ljubavi. Slobodne osobe mogu da upoznaju osobu koja je iz drugih krugova što će posle da se pokaže dobro za vezu i ljubav. Mnoge Vage se lepo opuštaju, zabavljaju i provode.

ŠKORPIJA

Venera i Mars su se udružile da vam donesu šarm povećaju libido dok vaša zavodljivost i laskanje niko ne može odbiti. Ipak se malo primirite jer bi neke osobe koje su za vas povoljne mogle da se udalje. Ne skrećiti previše pažnje na sebe. U drugoj polovini meseca sve će biti mnogo bolje posebno ako ste u braku ili vezi partner vas sve dublje i bolje oseća što će vas zbližiti još više. Moguće je da krenete zajedno raditi ili već radite.

STRELAC

Do 11. aprila vaša planeta Merkur boravi u Ribama i vašem četvrtom polju što je dobro da uskladite ljubav i sreću u vašem domu. Kada uđe u Ovna onda ste više usmereni na dragu osobu koja vam može zameriti i optužiti da ste neozbiljni i da treba da se menjate. Merkur iz Bika će vas učiniti ozbiljnim. Slobodne osobe bi mogle upoznati svog partnera preko posla ili iz oblasti zdravlja. Kako vas všarm ne napušta niko vam ne može odoleti da se ne zaljubi u vas.

JARAC

Vi ste u ovom mesecu više otvoreni za ljubav. Za vreme punog Meseca u Vagi kod vas se dešava ogromna energija ljubavi. Pojedini Jarčevi ubrzano završavaju sa poslom da bi što više proveli vremena sa svojim partnerom kod kuće. Ako ste slobodni otvorite četvero očiju u prvoj polovini meseca možete upoznati srodnu dušu. Moguće je da je skroz druga krajnost od dosadašnjih partnera što će vama biti skroz interesantno.

VODOLIJA

Mnoge Vodolije imaju ljubav na dohvat ruke u komšiluku preko rodbine ili poznanstvo preko interneta. Gde god da krenete na putu vam predstoje romantična upoznavanja. Venera iz Blizanaca vam donosi mnogo lepih trenutaka u ljubavi ,romantiku, jača libido pa ste raspoloženi za razne erotske igre. Uživajte u lepim aspektima ovih planeta tokom celog proleća.

RIBE

Vaša planeta ljubavi će imati tranzit kroz tri znaka u ovom mesecu pa će i u ljubavi biti raznoliko. Srećne okolnosti su vam naglašene do 11. aprila. Posle Merkur boravi u Ovnu do 26 što će kod pojedinih pokrenuti strasti dok može doći i do žestokih rasprava sa partnerom. Pojedine osobe će poželeti i da raskinu svoj brak ili vezu. Slobodne Ribe bi mogle ući u tajnu vezu koju već odavno priželjkujete. Moguće je da je osoba iz vaše blizine i da se tajno gledate. 

Astrolog: Željka Knežević