Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: Lav beskrajno zavodljiv, Ribe prate senke iz prošlosti

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečni ljubavni horoskop za april 2020. godine!

OVAN

Nakon napornijeg perioda za pojedine Ovnove, većina rođenih u ovom znaku tokom meseca aprila može da očekuje jednu sasvim novu pokretačku energiju.

Ono što je veoma važno jeste da vi ne propustite da pokažete inicijativu za akcijom, je u tom slučaju se stvari neće odvijati u najboljem smeru za vas. Šanse koje bi vam se mogle ukazati će u tom slučaju ostati neiskorišćene.

Najvažnije je da verujete u sebe, da budete optimistični – to je imperativ, a i da radite na ostvarenju ciljeva koji su vam važni. Kada je ljubav u pitanju, pravo je vreme da izgladite sve ono što ste duže vreme gurali pod tepih, bez obzira da li se radi o manjim ili o krupnijim nesporazumima.

Oni koji su slobodni bi mogli da se zbliže sa nekim koga već duže vreme poznaju i da tako ostvare ljubavnu vezu.

BIK

Vaš ljubavni život biće vrlo strastven, bilo da ste zauzeti ili ste slobodni. Uticaj Marsa će učiniti da budete skloni burnim emotivnim izlivima, i teško ćete se suzdržati od nekih situacija u kojima biste mogli da se nađete.

Na primer, ukoliko ste u dugoj vezi, moguća su iskušenja, koja bi se mogla završiti i ljubavnom aferom. Problem može nastati kada pređete granicu i ukoliko vas obuzmu te nove emocije.

U svakom slučaju spremite se na turbulentan i emotivno intezivan period u ljubavi.

BLIZANCI

Na ljubavnom planu će kod rođenih u ovom znaku do izražaja doći njihova blizanačka priroda.

To znači da je vrlo moguće da se zaljubite u ne samo jednu osobu, već da vam se dopadne više njih.

Ono što ne bi trebalo da dozvolite, to je da zbog obaveza na poslu, potpuno isključite ljubavni život tokom aprila - to se ne bi dobro odrazilo ni na one koji su u vezi ili u braku, ni na one koji su singl - jer bi baš tokom ovog meseca mogli upoznati nekog ko će im biti važan.

Ili, ako ništa drugo, ludo se zaljubiti, provesti neko vreme sa tom osobom i napuniti se dobrom energijom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije