Dva najlepša ljubavna aspekta odnosno tranzita planete ljubavi Venere su njen ulazak u znak Bika 9. marta i njena konjukcija sa Uranom.

Na osnovu njenog kretanja, astrolozi odgovaraju na naše omiljeno pitanje - gde ljubav čeka vaš horoskopski znak u martu 2020. godine?

Ukratko za svaki podznak - Gde možete sresti ljubav:

Ovan - Ljubav srećete na radnom mestu i lokacijama koje su vezane za poslovne uspehe. Vodite računa o ishrani. Potrebno je da menjate šta jedete.

Bik - Kod vas su očigledne promene u svakom segmentu. Sudbinske ljubavne transformacije. Ljubav možete sresti na mestima obrazovanja, fakultet ili bilo koja druga ustanova.

Blizanci - Razumite promene koje se pokreću unutar vas. Promene na radnom mestu, ali i teme seksulanosti želite da transformišete.

Rak - Važne ljubavne promene koje svakako vide ka stabilizaciji odnosa. Preko prijatelja možete sresti ljubav.

Lav - Ljubav možete upoznati na poslu. Promene u poslu i karijeri. Iskoristite stabilizaciju istih.

Devica - Sudbinske ljubavne promene. Na mestima obrozovanja možete sresti ljubav.

Vaga - Transformacije su vezane za stambeni deo. Kod vas su teme seksualnosti pokrenute. Menjajte sebe u tom pogledu.

Škorpija - Važna ljubavna dešavanja koja vas inspirišu na stabilizaciju partnerskog odnosa. Obratite pažnju ako sretnete partnera na ulici ili mestima gde učite.

Strelac - Stabilizacija u poslu i finansijama. Ljubav na radnom mestu.

Jarac - Kod vas su se ozbiljne transformacije pokrenule u 2020. godini. Sada možete da dozvolite sebi da se zaljubite. Pokreće se iznenada, ono čemu se najmanje nadate.

Vodolija - Promene se dešavaju unutar vas. Šta to želite sa menjate, a da se tiče nesvesnog? Promene u domu i porodici.

Ribe - Promene u prijateljskim odnosima i u komunikaciji. Preko prijatelja možete sresti ljubav.

Venera u Biku započinje akciju sa magičnim Uranom, a ovaj misteriozni spoj doneće drastične promene na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi ili ste slobodni.

U znak Bika je ušla 5. marta i u ovom znaku će biti do 3. aprila. Venera vlada Bikom, tako da svojim boravkom u ovom znaku pokreće osećaj hedonizma kod svakog od nas, bez obzira na to kakav je raspored zvezda u natalnoj karti. Dodiri postaju bitni, kao i potreba da se sva čula zadovolje.

Venera zajedno sa Uranom pokreće potrebu za srećom. Susret ove dve planete donosi preokret na ljubavnom planu. Pored toga što ove dve planete utiču na ljubavne promene unutar nas, one pokreću iznenadna upoznavanja dve različite osobe. Ljubavni par koji se sreće na veoma neobičan način, različitog društvenog statusa. Možda je razlika u godinama prisutna.

Kakve su nam ljubavne šanse?

PageBreak

Iznenada možemo upoznati osobu koja je drugačijeg stava od nas i možemo uploviti u neobične partnerske odnose. Ljudima oko nas može sve izgledati čudno jer nas je zainteresovalo biće koje je drugih društvenih načela nego mi. Slušajte osećaj svog srca, a ne mišljenje drugih ljudi. Sve počinje u trenutku jer Uran utiče da ljubavni život krene drugom stazom. Oni koji su dugo usamljeni i kojima nikako da se desi nešto u ljubavnoj sferi, sada im u život dolazi osoba koja im menja svakodnevnicu.

Ljubavni život prolazi kroz fazu transformacije preko noći i postaje nam uzbudljivo. Ljudi koji su se držali određenih načela sada ih zaboravljaju i prepuštaju se novim pravilima u ljubavi. Život postaje uzbudljiv, nepredvidiv. Oni kojima je svaki dan dosadan, njima dešavanja postaju drugačija. Događaji postaju uzbudljivi.

Razdrmaće nas i prijateljski odnosi, ne samo ljubavni. Oni koji nas okružuju kroz nesvesno ponašanje daju nam smernice šta to kod sebe treba da menjamo. Važno je da znakove pored puta ispratiti u nedelji od 9. marta jer tada su promene najmoćnije. Lako puštamo sve što je potrebno da ostavimo iza sebe.

Svako od nas poseduje svoju autentičnost, koja može biti šokantna za druge ljude. Poštujte osobe koji ne misle kao vi, oni koji vam se možda ponekad i suprostave. Ne možemo svi biti isti i ne trebamo da funkcionišemo po istim principima. Različitosti su sasvim ok. Ukoliko ne razumete potrebe drugih ljudi, sada ćete proći kroz lekcije da svako od nas ima u sebi posebnost i da je to potrebno ceniti.

Dok je početak marta zadužen za obrtanje koloseka, drugi deo meseca je zanimljiv za ljubavna dešavanja. Pokreću se strasti u partnerstvu, ali i dolazi do stabilizacija. Pored toga što nam proleće kuca na vrata, stižu nam i ljubavne teme koje će nas uveseliti.

Ukoliko ste uspešno prošli kroz fazu transformacije sledi ozbiljno zaljubljivanje

Izvor: Mogu ja to sama