4. mart 2020.

Retrogradni Merkur ulazi u znak Vodolije, a zbog svoje retrogradnosti donosi lekcije iz prošlosti koje moramo savladati.

Ovo se najviše odnosi na Lavove i Vodolije. Oni koji imaju podznak u Lavu ili Vodoliji, moraće dodatno da objasne bliskim ljudima svoja razmišljanja.

5. mart 2020.

Venera ulazi u znak Bika. Ovo je jedno od boljih pozicija za Veneru, što praktično ukazuje na stabilnost u ljubavnim odnosima.

Pošto je Venera simbol novca, u ovom periodu zemljani znaci mogu računati na stabilne finansijske trenutke (Bik, Devica i Jarac). Za Škorpije i one koji imaju podznak u ovom znaku, ovaj ulazak Venere govori o jako lepim trenucima sa partnerom.

9. mart 2020.

Pun Mesec u znaku Device, jedna specifična energija gde će misli biti veoma uzburkane. Ovo je veoma nemiran period za Ribe, a kada su u pitanju Device, oni će morati da donesu neke emotivne odluke i time će iznenaditi i sebe.

Ovaj pun Mesec je bitan ako želimo da razmotrimo neke odluke, jer kroz analizu koja je aktuelna kroz znak Device, lakše dolazimo do rešenja.

16. mart 2020.

Merkur se vraća u znak Ribe, što donosi zbunjujuću energiju i osećaj da nismo načisto sa bilo kojom odlukom.

Merkur u ovom znaku je veoma loše pozicioniran stoga ne savetuje se da donosite odluke tek onako. Bitno je da sve što možete odložiti, odložite za kraj meseca.

20. mart 2020.

Sunce ulazi u znak Ovna, ili još bolje, dolazi nam proleće. Ova simbolika će obradovati mnoge jer je proleće najlepše godišnje doba, a sam znak govorio o nečemu što ćemo tek započeti.

Sazvežđe Ovna simbolika je nekog početka, nešto što radimo po prvi put, nešto što nam obeležava život. Budite spremni da prihvatite svoje početke jer će oni biti tu, oko vas i u vama, a ovaj znak je podrška svemu tome.

22. mart 2020.

Ovo je poseban datum zato što Saturn ulazi u znak Vodolije. Ono što je jako bitno jeste činjenica da je Saturn planeta koja se jako dobro oseća u ovom znaku i da će doneti velike promene, kako na globalnom planu, tako i na ličnom planu.

Najviše će to obradovati vazdušne znakove (Blizance, Vage i Vodolije).

Oni će osetiti olakšanje i dobar protok energije kroz odlične mogućnosti da reše svoje životne probleme. Saturn u znaku Vodolije će boraviti do drugog jula ove godine. To govori da ćemo u tom periodu osećati pozitivnu energiju koje moramo iskoristiti na najbolji mogući način.

24. mart 2020.

Mlad Mesec u znaku Ovna nam tad daje veoma lepu energiju i mogućnost da se započne nešto novo. Dobro je što je simbolika u znaku Ovna, jer je to nova energija pa misli treba da nam budu usmerene na pozitivnost, lično ispunjenje i harmoniju.

30. mart 2020.

Planeta Mars prelazi u znak Vodolije, što daje jednu novu energiju u partnerskim odnosima, naročito kada su u pitanju muškarci. Mnogi od njih će osetiti potrebu da nešto menjaju, naročito oni koji su u stalnim vezama ili u braku.

Može doći do naglih ljubavnih prekida, zato u tom periodu nije dobro ulaziti u rasprave ili svađe. Ovo se posebno odnosi na ljude koji su rođeni u znaku Lava ili u znaku Bika. Ovo može biti dobra energija za ljude koji imaju podznak u vazdušnim znacima, oni će moći da stvore dobru komunikaciju u partnerskim odnosima.

Astrolog: Nena Janković

Izvor: Astroportal