OVAN

Mart 2020. godine je povoljan mesec za karijeru Ovna. Ulazak Venere u 2. kuću Ovna pokazuje da će se povećati stecanje dobara i da ćete dobro raspolagati finansijama. Otkrićete nove načine zarade, posebno kroz umetnost i kroz finansijske transakcije.

To mogu biti razne investicije ili povezano s nekretninama. Uran u 2. kući Ovna, također, podupire otkrivanje novih načina zarade ili povećanje zarade. Pun Mesec u Devici, u 6. kući Ovna donosi nesporazume u radnom okruženju.

Imajte na umu da je Merkur retrogradan između 4. i 9. marta, u vašoj 11. kući, što ukazuje na neslaganja s grupama (prijatelji, radni kolege) zbog različitih mišljenja i kriterija. Saturn i Mars ulaze u 11. kuću Ovna u drugoj polovini marta i s time prestaje stelij u vašoj 10. kući.

Saturn u 11. kući povoljan je za ulogu vođe tima, ali s ozbiljnim i zrelim stavom. Isto se odnosi na izgradnju stepenica do ostvarenja vaših snova. Izbegavajte tiranski pristup.

Mars - Saturn konjunkcija u vašoj 11. kući pomoći će vam da zastanete i razmotrite koje su vaše istinske želje i snovi i da vjerujete u svoje sposobnosti.

S druge strane, nemojte zaboraviti da u vašoj 10. kući ostaju Pluton, Jupiter i južni čvor. Važno je da budete dosledni i da verujete sebi, da razradite strategiju i izbegnete padove i povratak starim obrascima razmišljanja i delovanja kako biste uspeli napredovati u karijeri.

BIK

Ulazak asteroida Vesta u vašu 2. kuću ukazuje na drugačiji stav, suzdržaniji kada se radi o upravljanju finansijama.

Bićete suzdržani i promišljeni kada u nešto ulažete svoj novac i prvo ćete analizirati dugoročnu dobit koja može proizaći iz takvog uloga.

Ne samo da ćete razmišljati o sebi, nego i osobama oko sebe, te kako vaše odluke mogu na njih uticati. Ovo je povoljan period za humanitarne aktivnosti.

Mogli biste razmišljati i o štednji. Prisustvo retrogradnog Merkura u vašoj 10. kući može vas podstaknuti da svoju pažnju usmerite prema traženju načina da dođete do unapređenja na poslu.

Razmislite o svojoj radnoj rutini, o načinu na koji vidite sebe na poslu, o načinu na koji obavljate svoj posao.

Vreme je da otkrijete nove stvari, da se istaknete i pokažete svoje veštine na drugačiji način, da budete produktivniji, a planete vas podržavaju u tome.

Imajte na umu da Saturn ulazi u vašu 10. kuću što ukazuje na potrebu za nezavisnošću i stabilnošću na poslovnom polju.

Ipak, morate biti u potpunosti odgovorni za posledice svog delovanja, nemojte čekati da vas posluži sreća.

Mars ulazi u vašu 10. kuću i pravi konjunkciju s planetom karme, Saturnom.

Važno je da vaši ciljevi budu realni. Razmislite o tome prje nego bilo što preduzmete.

Venera iz Bika i Jupiter iz Jarca prave trigon 28. marta i to je povoljan period za pokretanje projekata koji su dugoročni.

I za kraj upozorenje: Sunce - Neptun konjunkcija, 8. marta može doneti nerealna očekivanja i zato morate dobro analizirati okolnosti i razrešiti nesporazume.

PageBreak

BLIZANCI

Tokom marta 2020. godine Saturn i Mars ulaze u vašu 9. kuću, deaktivira se stelij iz 8. kuće Blizanaca.

Ipak, tu ostaju Pluton, Jupiter, asteroid Pallas i Južni čvor. Svakako će doći do promjena kroz društvene aktivnosti i novih poznanstva, veće osobne moći i novog nivoa poverenja kroz odnose s drugima.

Pluton - Mars konjunkcija u vašoj 8. kući povoljno je za pitanja zajedničkih dobara, sa saradnicima ili članovima porodice.

Na polju posla, Sunce - Neptun konjunkcija donosi veću dozu optimizma. Imajte na umu da je to prolazan utiecaj i pripazite kada se radi o nekim vašim poslovnim očekivanjima koja mogu biti nerealna.

U vašu 10. kuću ulazi i Merkur, 16. marta. Tada ćete imati jasniju viziju i bolje ćete analizirati situacije i različita mišljenja, imajući u vidu dugoročnu dobit.

Merkur će biti retrogradan u 9. kući Blizanaca između 4. i 9. marta i tada pregledajte sve do tada napravljeno, te budite oprezni s potencijalnim novim saradnicima.

Povoljan je period za putovanja u inostranstvo.

Mars stiže u vašu 9. kuću 30. marta i zahteva brzo delovanje. Konjunkcija koju pravi sa Saturnom ukazuje na razmatranje prije akcije i samim time bolje rezultate.

Ulazak Sunca u 11. kuću Blizanaca 19. marta ukazuje na uspeh kroz kolektivne aktivnosti, timski rad i društvene projekte.

Mlad Mesec u Ovnu 24. marta donosi nove prilike za ostvarenje vaših snova. Neki će se suočiti sa starim strahovima i otkriti svoju pravu svrhu.

RAK

Između 4. i 9. marta 2020. godine retrogradan Merkur je u vašoj 8. kući, nakon tog datuma kreće direktnim hodom, a 16. marta ulazi u vašu 9. kuću.

Njegov uticaj na vašu finansijsku situaciju je značajan. Ponovno ćete morati razmotriti obaveze finansijske prirode koje imate prema partnerima ili članovima porodice.

To se odnosi i na kredite, razne dugove i osiguranja.

Postaće vam jasno šta treba menjati i kako treba dalje raspolagati svojim sredstvima kako biste poboljšali svoju situaciju.

Dolaskom Saturna 22. marta, u 8. kuću Raka planovi se konkretizuju. Sa Saturnom u toj poziciji moguće je da primenite nove sisteme, da donesete nove odluke oko zajedničkih dobara.

Rezultati neće doći preko noći, ali će se pokazati isplativim dugoročno.

Odluke koje donesete biće dobre odluke. Verujte svojim instinktima. Budite oprezni 31. marta kada Mars i Saturn prave konjunkciju u vašoj 8. kući. Uprkos pritiscima sa strane, razmislite tri puta pre nego nešto preduzmete.

Ulazak Sunca u vašu 10. kuću, 19. marta, otvara nove poslovne mogućnosti.

Tada je na redu nešto dobro za vas, može se raditi o unapređenju, o isticanju na radnom mestu, boljem ugledu.

Izvana i iznutra promjena na bolje biće očita. To ne znači da neće biti onih koji su nezadovoljni primljenim informacijama ili suprotno, koji misle da ne zaslužuju nešto bolje. Ako postoji nezadovoljstvo, važno je da istražite uzroke. Povoljan je period za saradnju.

DEVICA

U 2. kući Device je retrogradan Juno i poziva vas da analizirate svoje prihode i troškove, posebno ako delite troškove s partnerom.

Ulazak Sunca u vašu 8. kuću, 19. marta 2020. godine, gdje se događa i mlad Mesec 24. marta, ukazuje na poslovnu priliku koja uključuje članove obitelji ili partnera.

To može uključivati transakcije, porodičnu imovinu, otplatu dugova i slično. Merkur je retrogradan od 4. do 9. marta 2020. godine, u 6. kući Device. 

Merkur kreće direktnim hodom 16. marta i zatim prelazi u 7. kuću Device.

U 6. kuću Device ulazi Saturn 22. marta i pomaže  pri formiranju ideja i stvaranju potrebnih temelja za poslovne projekte.

Uz napredak u karijeri, na prvom mjestu mora vam biti i vaše psihofizičko zdravlje. Nemojte čekati do zadnjeg trena (ili bolesti) da nešto preduzmete za svoje zdravlje.

Asteroid Vesta u 10. kući Device podupire vas u ostvarenju napretka u karijeri i pomaže onima koji žele promovirati svoj proizvod ili otkriti svoju pravu svrhu. Venera u 9. kući Device inspiriše vas u pisanju i govoru.

Ako obavljate papirologiju i sređujete dokumente vezano za inostranstvo, uz Veneru iz 9. kuće sada ćete to lakše napraviti.

LAV

Pun Mesec u Devici, 9. marta, u vašoj 2. kući, donosi rešenje za stari dug ili za dugove koje morate što pre rešiti.

Sunce - Neptun konjunkcija, 8. marta 2020. godine, u vašoj 8. kući donosi vam pomoć pri rešavanju finansijskih problema, ali i poteškoće kada se treba videti veća slika. Važno je da u tom periodu ne donosite nikakve važne odluke.

Nakon 16. marta, kada Merkur krene direktnim hodom u vašoj 8. kući moći ćete bolje uvideti celokupnu situaciju.

Isto važi i za poslovne ponude, ali potrudite se bolje organizovati i pripremiti kako biste izbegli haotičan scenario u poslednjem minutu.

Mars - Pluton konjunkcija u vašoj 6. kući, 23. marta može doneti sukobe u radnom okruženju. Nemojte reagovati impulsivno. Svoje stajalište branite ako ste dobro upoznati sa svim činjenicama.

Pluton, Jupiter, asteroid Pallas i Južni čvor u vašoj 6. kući pomažu pri ostvarenju profesionalnih ciljeva, jačaju vašu ambicioznost i povezuju vas s vašim istinskim željama. Ako vam se neke osobe ne sviđaju, nemojte ulaziti u saradnju s njima samo zbog zajedničkih interesa.

Uprkos svim okolnostima, prevagnuće više vrednosti. Sunce ulazi u vašu 9. kuću u kojoj se događa i mlad Mesec 24. marta. To govori o promenama u karijeri, napretku i širenju.

PageBreak

VAGA

Ulazak Venere u 8. kuću Vage, 4. marta i prisustvo Urana u istoj kući ukazuju na neočekivanu dobit koja će doći na vaše dlanove, kroz partnerstva ili od članova porodice.

Finansijske transakcije mogu uključivati vašu inicijativu, vrednosti i prodaju zajedničkih dobara ili imovine.

Ovo je posebno povoljan period za trgovanje antikvitetima i za postizanje poslovnih dogovora s osobama iz vašeg okruženja.

Merkur je retrogradan u periodu između 4. i 9. marta 2020. godine, u 5. kući Vage. U tom periodu radićete na novim idejama i planovima, dizajnu i prezentacijama.

Merkur kreće direktnim hodom 16. marta, u 6. kući Vage. To je povoljan period za umetnost, kreativnost i za razgovore s inovativnim kolegama.

Na radnom mestu neke stvari mogle bi vas frustrirati, poput dobijenih zadataka ili novi standardi. Inspirišu vas mesta na kojima je sloboda privilegija.

Sunce ulazi u 7. kuću Vage 19. marta i ohrabruje vas kada se radi o novim poduhvatima i komunikaciji s potencijalnim novim partnerima, te potpisivanju dokumenata. Dobit će biti veća od očekivane.

Nove saradnje biće dobre zahvaljujući prisustvu Venere u 8. kući Vage 4. marta, gdje se nalazi i Uran.

Obratite pažnju na pregovore koji uključuju tehnologiju i inovacije. Saturn ulazi u vašu 5. kuću 22. marta.

Privatnim projektima bićete predani i ozbiljni, kao i kada se radi o iskazivanju svojih talenata.

ŠKORPIJA

Ulazak asteroida Vesta u 8. kuću ŠkorpiJEa odnosi se na stav prema upravljanju novcem, ponajpre prema upravljanju zajedničkim sredstvima.

To znači da nećete ulaziti u riskantne investicije, te da ćete biti važan savjetnik kod analiziranja poslovnih ideja i ponuda. Ulazak Sunca u 6. kuću Škorpije, 19. marta 2020. godine, donosi važne promene na poslu.

Može se raditi o novom radnom mestu, odeljenju  ili o promenama u plati. Mlad Mesec u Ovnu događa se u vašoj 6. kući 19. marta i donosi nove poslovne ponude, iz drugih kompanija.

Kako biste mogli da iskoristite nove prilike, morate sami sa sobom razrešiti otpor prema promenama koji imate ili prema novoj ulozi ili nepoverenje i strahove koji proizlaze iz ranijih iskustva. Ako radite u kreativnom okruženju, Sunce - Neptun konjunkcija u 5. kući Škorpije 8. marta, pomaže kod zaključivanja projekata, nadahnjuje inspiracijom i donosi poboljšanja na poslovnom polju.

U tom periodu nemojte dogovarati novu saradnju, jer Sunce - Neptun konjunkcija može stvoriti krivu sliku, što kasnije donosi zbrku i probleme.

Pun Mesec u vašoj 11. kući, 9. marta, donosi novi nivo i napredak kroz timski rad. Pun Mesec odraziće se na vaše snove i ciljeve koje imate za budućnost, ali sada postoji realnija perspektiva, pa je i proces materijalizacije bliže.

PageBreak

STRELAC

Mart 2020. godine je vreme promena na finansijskom polju Strelaca.

Pluton, Jupiter, asteroid Pallas i Južni čvor su u 2. kući Strelca.

Finansijska situacija može biti bolja ukoliko promenite način na koji upravljate svojim sredstvima i ako se bolje organizujete.

Merkur je retrogradan u periodu od 4. do 9. marta u 3. kući Strelca. Važno je da nadoknadite propuste i da obavite poslove s kojima kasnite.

Udaljite se od zlonamernih osoba, kao i onih koje šire razne glasine.

Poradite i na odnosima sa komšijama i prijateljima, kao i sa bliskim osobama. Nemojte tražiti razlike koje vas udaljavaju, nego sličnosti koje vas mogu povezati.

U vašu 3. kuću ulazi Saturn 22. marta i tu ostaje do 2023. godine. Način komunikacije biće promišljeniji nego do sad i nećete ulaziti u komentare ili iznositi svoje mišljenje sve dok to nije potkovano činjenicama.

Isto se odnosi i na projekte. Imaćete sjajne jedinstvene i praktične ideje. Poradićete na svojim profesionalnim veštinama.

Mnogi će pomisliti da su vaši planovi provizorni, ali vi ćete jako dobro znati da ste ih pažljivo razrađivali. Mars - Saturn konjunkcija u vašoj 3. kući, 31. marta, upozorava da promislite pre delovanja kako biste izbegli veće sukobe s osobama iz vašeg okruženja.

Ulazak Venere u vašu 6. kuću, 4. marta, donosi harmoničnu i stimulišuću atmosferu na poslu, uz dobru saradnju i kreativni potencijal.

Pun Mesec u Devici, u vašoj 10. kući, 9. marta, ukazuje na potrebu definisanja vaših poslovnih ciljeva i smera u kojem želite da se vaša karijera gradi u budućnosti.

JARAC

Retrogradan Merkur između 4. i 9. marta 2020. godine, u 2. kući Jarca usmjerava vašu pažnju prema finansijama, načinu na koji upravljate sredstvima, vrednostima u vašem životu i samopouzdanju.

Saturn u istu kuću ulazi 22. marta i tu ostaje sve do 2023. godine.

Isto tako, ukazuje na važnost raspolaganja materijalnim sredstvima i na trenutnu situaciju.

Ovakav astrološki sklop povoljan je za dugoročne investicije, posebno one koje su povezane s inovacijama i tehnologijom, te štednjom.

U tu istu kuću ulazi i Mars, 30. marta i motiviše vas za momentalnu akciju. Mogućnosti ćete pažljivo proučavati, izbegavaćete bilo kakav rizik i nesigurnosti.

Ulazak asteroida Vesta u 6. kuću Jarca 21. marta, u kojoj se nalazi i Uran, ukazuje na inovacije i umetničku inspiraciju koja će oblikovati privatne projekte.

U svakom slučaju, imaćete potrebu iskazati svoje talente i kod kuće i na radnom mestu.

Možete puno toga ostvariti i privatno i poslovno, ako vam je u potpunosti jasno ono što želite i u šta vredi ulagati svoje vreme i svoj trud. Energije ćete imati dovoljno, ali razmislite, raspolažete li s tom energijom mudro?

Skloni ste gubitku vremena na preterano planiranje ili razmatranje sledećeg koraka.

U vašoj 10. kući je retrogradan asteroid Juno koji vas podstiče na razmišljanje o vašoj karijeri i smeru kojim dalje želite da se razvija.

PageBreak

VODOLIJA

Budite oprezni pri raspolaganju finansijama tokom marta 2020. godine, zbog Sunce - Neptun konjunkcije, 8. marta.

Taj aspekt povoljan je za kreativne aktivnosti i za duhovnost, ali kada se radi o finansijama, mogli bi previše optimistično gledati na situaciju i izgubiti kontakt sa stvarnosti.

Saturn, vaš tradicionalan vladar ulazi u Vodoliju 22. marta i tu ostaje sve do 2023. godine.

U ovoj godini prominićete smer karijere, a ovaj mesec otkriće vam kako bi to moglo izgledati. Otkrićete nešto novo.

Sunce ulazi u vašu 3. kuću, 19. marta, i donosi mogućnosti za kraća putovanja, seminare, razna okupljanja, prezentacije i razmenu ideja.

Mlad Mesec u vašoj 3. kući, 24. marta, usmerava vašu pažnju prema napretku na poslu, poboljšanju vaših veština, tečajevima i učenju.

Ulazak asteroida Vesta u 5. kuću Vodolije 21. marta, ukazuje na potrebu da više vremena provodite u samoći kako biste se bolje povezali s izvorima inspiracije i novih sjajnih ideja, te poradili na vašem kreativnom potencijalu.

Retrogradan Juno u 9. kući Vodolije može stvoriti poteškoće i odgode kada se radi o dokumentima, dozvolama i odobrenjima. Ne brinite, to je samo privremeno.

RIBE

Ulazak Sunca u 2. kuću Riba, 19. marta 2020. godine, donosi poboljšanje na finansijskom polju i povećanje prihoda.

Dugovanja ćete otplatiti. Retrogradan asteroid Juno u vašoj 8. kući upozorava na porodične obaveze koje ne smete zapostaviti.

To se odnosi i na rešavanje određenih pitanja vezano za osiguranja, zajednička dobra ili imovinu.

Venera ulazi u vašu 3. kuću, 5. marta, gde susreće Urana i donosi povoljan period za promocije, za preuzimanje inicijative, seminare i slično. Sve to može vam doneti uspeh.

Rezultati će se početi pokazivati od 9. marta, kada Merkur krene direktnim hodom.

Saturn i Mars se kreću prema 12. kući Riba (22. i 30. marta), a to može stvoriti pritisak i doneti poteškoće kroz odnose s kolegama, timom, raznim grupama i prijateljima.

Pluton, Jupiter, asterod Pallas i Južni čvor su u vašoj 11. kući. Takav planetarni sklop pomoći će vam da shvatite koju ulogu imate u društvu, ali uz važne promene na tom polju. Sada ćete svoje mišljenje i stavove braniti na ozbiljniji i zreliji način, pa će vas i okolina tako doživljavati.

Izvor: Tarot horoskop