Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVČANI HOROSKOP ZA MART 2020: Blizancima se otvara put, Ribe povećavaju prihode

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Mart 2020. godine je povoljan mesec za karijeru Ovna. Ulazak Venere u 2. kuću Ovna pokazuje da će se povećati stecanje dobara i da ćete dobro raspolagati finansijama. Otkrićete nove načine zarade, posebno kroz umetnost i kroz finansijske transakcije.

To mogu biti razne investicije ili povezano s nekretninama. Uran u 2. kući Ovna, također, podupire otkrivanje novih načina zarade ili povećanje zarade. Pun Mesec u Devici, u 6. kući Ovna donosi nesporazume u radnom okruženju.

Imajte na umu da je Merkur retrogradan između 4. i 9. marta, u vašoj 11. kući, što ukazuje na neslaganja s grupama (prijatelji, radni kolege) zbog različitih mišljenja i kriterija. Saturn i Mars ulaze u 11. kuću Ovna u drugoj polovini marta i s time prestaje stelij u vašoj 10. kući.

Saturn u 11. kući povoljan je za ulogu vođe tima, ali s ozbiljnim i zrelim stavom. Isto se odnosi na izgradnju stepenica do ostvarenja vaših snova. Izbegavajte tiranski pristup.

Mars - Saturn konjunkcija u vašoj 11. kući pomoći će vam da zastanete i razmotrite koje su vaše istinske želje i snovi i da vjerujete u svoje sposobnosti.

S druge strane, nemojte zaboraviti da u vašoj 10. kući ostaju Pluton, Jupiter i južni čvor. Važno je da budete dosledni i da verujete sebi, da razradite strategiju i izbegnete padove i povratak starim obrascima razmišljanja i delovanja kako biste uspeli napredovati u karijeri.

BIK

Ulazak asteroida Vesta u vašu 2. kuću ukazuje na drugačiji stav, suzdržaniji kada se radi o upravljanju finansijama.

Bićete suzdržani i promišljeni kada u nešto ulažete svoj novac i prvo ćete analizirati dugoročnu dobit koja može proizaći iz takvog uloga.

Ne samo da ćete razmišljati o sebi, nego i osobama oko sebe, te kako vaše odluke mogu na njih uticati. Ovo je povoljan period za humanitarne aktivnosti.

Mogli biste razmišljati i o štednji. Prisustvo retrogradnog Merkura u vašoj 10. kući može vas podstaknuti da svoju pažnju usmerite prema traženju načina da dođete do unapređenja na poslu.

Razmislite o svojoj radnoj rutini, o načinu na koji vidite sebe na poslu, o načinu na koji obavljate svoj posao.

Vreme je da otkrijete nove stvari, da se istaknete i pokažete svoje veštine na drugačiji način, da budete produktivniji, a planete vas podržavaju u tome.

Imajte na umu da Saturn ulazi u vašu 10. kuću što ukazuje na potrebu za nezavisnošću i stabilnošću na poslovnom polju.

Ipak, morate biti u potpunosti odgovorni za posledice svog delovanja, nemojte čekati da vas posluži sreća.

Mars ulazi u vašu 10. kuću i pravi konjunkciju s planetom karme, Saturnom.

Važno je da vaši ciljevi budu realni. Razmislite o tome prje nego bilo što preduzmete.

Venera iz Bika i Jupiter iz Jarca prave trigon 28. marta i to je povoljan period za pokretanje projekata koji su dugoročni.

I za kraj upozorenje: Sunce - Neptun konjunkcija, 8. marta može doneti nerealna očekivanja i zato morate dobro analizirati okolnosti i razrešiti nesporazume.

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije